Yayın Tarihi:20 05 2016 17:08(1280)

Her an istifa gelebilir!

AKP Sinop il genel meclis üyesi Mesut Çınlar, AKP Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü’yü seçim bölgesi Durağan ilçesi için verdiği önergelerini engellemekle suçladı.

5302 sayılı il özel idare kanununun her meclis üyesine sözlü ya da yazılı önerge hakkı tanıdığını belirten Çınlar; “ Benim önergelerim nedense il başkanı Ali Çöpcü’nün talimatları doğrultusunda ret ediliyor. Durağan ilçesi il başkanında alerji yapmış“ dedi.

İKTİDARA EN YÜKSEK OYU BİZ VERİYORUZHİZMETİ DİĞER İLÇELER ALIYOR BU ADALET Mİ?

AKP’li Sinop İl genel meclis üyesi Mesut Çınlar, Sinop’un diğer ilçelerine yeni iş makineleri ve araçlar tahsis edilirken, kendisi ilçesi durağan’a atıl durumda ikinci el araç ve iş makinelerinin verildiğini ileri sürerek “Bütün ilçeler yeni iş makinesi ve araç alırken Durağan ilçemiz neden ikinci el eski iş makinesi ve araç alsın? İlçemiz iktidarımıza en yüksek düzeyde oy veren bir ilçe iken neden her hizmette geride kalıyor”açıklamasında bulundu.

HİÇ BİR TOPLANTIYA ÇAĞRILMIYORUM

İl genel meclis üyesi Çınlar,Hiç bir parti programına, toplantıya, çağrılmıyorum, haber verilmiyor, bilgilendirilmiyorum.”dedi. Durağanlı hemşerilerine seslenen il genel meclis üyesi Çınlar,“ Siz önceden yapmış olduğumuz hizmetleri gördünüz, şahsıma güvendiniz inandınız. Hiçbir yerel seçimde vermediğiniz desteği Ak Partimize vererek İl Genel Meclis Üyesi seçtiniz. Ancak seçildiğim günden sonra ekibimizin kasten dağıtılması ve yerine getirilen yeni yönetim, şahsımı çalıştırmamak, hizmet yaptırmamak için akıl almaz engeller ve iftiralarla şahsımı karalıyor ve engelliyorlar”diyerekten, bütün bunların sorumlusunun AKP Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta Ve İl Başkanı Ali Çöpcü olduğunu belirtti.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: realist 23 05 2016 03:59
eveeet... burhan kuzu ne demiştiii hatırlayalım ; " biz ne yaparsak yapalım bizim seçmenimiz bizden ayrılmaz, bize oy vermeye devam eder." demişti.
artık kendi seçmenine ne demek istediğini oy veren seçmenleri düşünsün bulsun.

3. Yorum: az bile 21 05 2016 07:34
daha cok birbirinize düşeceksinşz ha bu sadece sizle dwğül yüm akpliler menfaat için suspus olanlar zaman gelecekhepsi birbştşne atrş edecrk sabırın sonu selamettir

2. Yorum: evet 20 05 2016 21:41
ya kardeşim istifa et demekki seni takan yok. veyahutta itaat et çalış. durağana böyle daha çok zarar veriyor gibisin. yine de sen bilirsin.

1. Yorum: ülkemden manzaralar.. 20 05 2016 18:22
bir okul şarkısı vardı.
"orda bir köy var, uzakta,
gitmesek de görmesek de,,
o köy bizim köyümüz." der.
o ilçenin il genel meclisi üyesi arkadaş,
partisinden dert yanıyor!
seçim bölgesi olarak, partimize en çok oy ilçemizden çıkar,
diyor!..
neden bizlere üvey evlat muamelesi yapılıyor!..
istediğimiz hizmetleri alamıyoruz!..
galiba parti teşkilatı diyor ki,
"biz bu ilçeye ikinci el araç-gereçler versek de,
hizmet götürmede yavaş davransak da,
bu ilçe bizim oy depomuzdur!"
ey arkadaş sen,
kimi kime şikayet ediyorsun ki?..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105537


Tasarım:DtGaNi