Yayın Tarihi:20 05 2016 17:32(2323)

Boyabat'ta Ekmek 50 Kuruş'a İndi

Çamlıca Somun Ekmek Fırını'nın, Orta Çarşı girişinde, Küçükbaş Nalbul karşısındaki satış merkezinde daha önce 75 Kuruş'a satılan ekmek 50 Kuruş'a indi.

Daha önce en ucuz ekmek Birtat Oteli'nin yanındaki Menteş Market'te 60 Kuruş'tan satılıyordu.

Boyabat'ta, Sinop Esnaf Odaları Birliği'nin tayin ettiği ekmeğin rayiç bedeli, 250 gr. ekmek 1 TL. olarak tayin edilmişti.

Ekmeğin 50 Kuruş indirimle satılması, ekmekteki kazancın 50 Kuruş'un üzerinde olduğunu ve ekmek imal edenlerin % 100'den daha fazla para kazandığını gösteriyor.

Boyabat'ta ekmeğin fiyatını tayin eden Sinop Esnaf Odaları Birliği'nin koltuklarını koruma amacıyla hareket etmemelerini, ekmekçileri düşündüğü kadar halkıda düşünmesi gerektiğini ve bu işin vebalinin çok büyük olduğunu belirterek, bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: fırıncı mı dediniz 24 05 2016 05:18
fırıncılar boşuna ağlamasın kimisinin altında passatlar mercedesler kimisinin fırından kazandığı para ile mütahitlikten yaptığı ve yapacağı binalar var yalan mı? yeter artık bu millete ucuz ekmek üretin.

4. Yorum: gjmhmö 21 05 2016 17:48
bu fırınlardan bazılarının imalathane denilen yerler varya acayip temiz süper temiz temizlik halt etmiş bal dök yala yani

3. Yorum: geçin küreğin başına 21 05 2016 06:05
o zaman geçin küreğin başına her rekabette ne para kaldırıyor fırıncılar demekten yorulmadınız haberi yapanlarda ayrı ayrı derdi var anlaşılan siz herşeyde kar zarar hesabı mı yapar oldunuz bir fırın zararına satıyorsa bırakın zaman'la görün son durumunu.. gurbetçiyiz biz ekmeğe bir lira veriyoruz ne yiyoruz belli değil siz hala can'ım ekmeğe laf ediyorsunuz yazık yazık bunlar reklam kokan hareketler nokta........

2. Yorum: evet 20 05 2016 21:43
50 krş satıncada para kazanılıyorsa ne para kazanmışlar yahu. tabii bir zamanlar halk ekmek falan vardı. gerçi toplum zenginledi. fakir mi kaldı.bence ekmek 5 lira olmalı.

1. Yorum: bu paralar 20 05 2016 17:40
ekmekteki kdv nin kalkması fırıncılara yaradı bu konunun derhal düzeltilip kazanılan paranın vergi olarak alınması için yetkililerden istiyoruz hiç bir esnaf bu kadar kazanmıyor bunuda bilelim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398872


Tasarım:DtGaNi