Yayın Tarihi:23 05 2016 17:40(3167)

Yağmur Duasında Bir İlk

19 Mayıs 2016 Persembe günü ​Keseköy Köyü Tenhalı Mahallesi'nde yapılan yağmur duasında bir ilk yaşandı. Katılımcıların yağmur duası etkinliğinden sonra, şair Zeynel Parmaksız, dernek yönetimi ve misafirlerin katılımıyla köyün girişine dikilen bayrak direğinin hem açılışı yapıldı, hem de saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde​ şanlı Türk Bayrağı göndere çekildi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: uygar 24 05 2016 23:27
degerli hemşerilerim söz konusu vatan milletse biz tehneli genclerı olarak ordayız vaybe yazan arkadaşımızın da üstüne gitmeyelım oda köyünü söylesın orayada bı bayrak cekeriz kimsenın zoruna gitmesın tehneli genclerı gümbür gümbür geliyor takipte kalın

4. Yorum: sözcü 24 05 2016 18:41
bayrak direğini yaptırmak toprağında dalgalandırmak ne zamandan beri reklam oldu bayrağımızı göndere çekip aziz şehitlerimiz için istiklal marşını okumak ve saygı duruşunda bulunmanın adı ne zamandan beri açılış oldu son yıllarda yapılan en güzel ve en kalabalık türbe etkinliğini çekemeyen arkadaşların süpekilasyon yaratmak için bayrak direği üstünden değil başka şeyler bulup onun üstünden polemik yaratmasını tavsiye ederim çünkü tenhali'li gençler için bayrak vatan söz konusu olursa biz polemiğe girmeyiz (horoza sormuşlar misali) fıkrayı bilen meseleyi anladı. saygılar..

3. Yorum: cancan 23 05 2016 21:35
vaybe diye başlayan yorumcu arkadaşıma sesleniyorum.. oraya millet bayrak direği acilisina davet edilmedi. yağmur duası etkinliğinden dönerken, baktılar orada göndere bayrak çekilecek, arabasını durduran bayrağın yanına koştu. bende orada idim.milletin bayrağına sahip çıkma olgusunu yaratan yetkililere sor istersen bu durumun vaziyetini.bu gazetede yayınlanan ziraat bankasının tabelasından tc ibaresinin indirilmesiyle ilgili habere de "vaybe" diyerek yorum yapmissindir umarım. belediye aldığı bir kepçeyi gunlerce reklam ve teşhir ederken sesin çıkmamıştır de mi. konuyu basit gordugun için bende sana "yuhbeee" diyorum .

2. Yorum: vaybe 23 05 2016 18:44
ülkemizde artık en ufak birşey için açılış töreni düzenleniyor....
şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi esnasında saygı duruşu ve istiklal marşı olması gereken birşey ama açılış yapmak ne alaka.... ülkede her şeyden sonra açılış yap ne ala mualla

1. Yorum: haha 23 05 2016 18:07
şefik çakıcı rahatsız olmasın aman haaa köylü dikkat etsin hizmet yapmaz valla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69136


Tasarım:DtGaNi