Yayın Tarihi:23 05 2016 23:53(924)

Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Masa TenisiErkek/Bayan Türkiye Şampiyonası

Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2015 – 2016 yılıfaaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek/Bayan Türkiye Şampiyonası 20 – 22 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu'nda 20 Şubat 2016 günü yapılan açılış seremonisi, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş ’ın açılış konuşmasının ardından gerçekleşen bayrak seremonisi yürüyüşü ile Anadolu Yıldızları Ligi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları start aldı.

Anadolu Yıldızları Ligi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na Artvin, Ankara, Adana, Amasya, Batman, Çorum, İstanbul, Mardin, Yalova, Zonguldak illerinden Erkek / Bayan 70 sporcu, 10 İdareci, 12 Antrenör, 14 Hakem toplamda 106 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren il takımlarına kupa, madalya ve başarı belgelerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, İdari ve Mali İşler Şube Müdür V. Savaş Gökmen, Genel Müdürlük Temsilcisi Selma Dilli, Federasyon Temsilcisi Tufan Yalçın, Masa Tenisi İl Temsilcisi Bahadır Başoğlu, Müsabaka Baş Hakemi Celalettin Cengiz, Ulusal Hakem Özkan Zoraltarafından takdim edildi.

Anadolu Yıldızları Ligi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında dereceye giren takımlar;

Erkeklerde;

1. İstanbul Anadolu
2. Batman
3. Yalova
4. Zonguldak
5. Amasya
6. Ankara
7. Adana
8. Çorum

Bayanlarda;

1. Ankara
2. Batman
3. Yalova
4. İstanbul Anadolu
5. Mardin
6. İstanbul Avrupa
7. Amasya
8. Artvin

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15204


Tasarım:DtGaNi