Yayın Tarihi:24 05 2016 00:12(1524)

SGK'nın On Altı İl Müdürlüğü'nün Eğitimi Sinop SGK'da Düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 4/1-b (Bağ-Kur) alanında gerçekleşen yeni düzenlemeleri üzerine on altı SGK İl Müdürlüğü'ne verilen eğitim 23-25 Mayıs 2016 tarihlerinde Sinop SGK İl Müdürlüğü'nde veriliyor.

Açılışında Sinop Vali Yardımcısı Hüseyin Sayın'ında hazır bulunduğu seminer İl Müdürü Yaşar Yılmaz'ın konuşmasıyla başladı.

İl Müdürü Yılmaz toplumumuzun her tabakasına teknolojinin son imkanlarıyla hizmet vermekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun oldukça ağır olan ve hızla değişen güncel şartlara uyum sağlayan  bir mevzuatı olduğunu, bunu takip edebilmek içinde bu tür eğitim ve seminerlerin gerekliliğine değindi. "Yüzen Şehir Sinop" u ve güzelliklerini katılımcılara anlattı.

Seminerin açılışında Vali Yardımcısı Sayın ve İl Müdürü Yılmaz'ın yanısıra ilgili personel ve on altı ilden katılan 60 Kurum personeli bulundu. SGK İl Müdürlüğü'nde gerçekleşen seminer Çarşamba gününe dek sürecek.

Yaşar YILMAZ
Sosyal Güvenlik İl Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

13101


Tasarım:DtGaNi