Yayın Tarihi:24 05 2016 20:45(2381)

Boyabat’ta İnsanlığın Kaybettiği An

23 Mayıs 2016 Pazartesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kimliği belirsiz bir otomobil sürücüsü yavru bir köpeği ezdi ve köpeğin feryatlarına aldırmadan yoluna devam etti.

Çevredeki vatandaşlar Boyabat Belediyesi'ni arayarak durumu haber verdi, ancak saatler geçmesine rağmen Boyabat Belediyesi'nden de sonuç alınamadı.

Bir vatandaş tarafından yoldan alınrak, çiçekliğe bırakılan yavru köpek çiçeklikte öldü ve cesedi orda öylece kaldı. Kısacası 23 Mayıs 2016 günü Boyabat’ta insanlık kaybetti.

Bu yavru köpeği beslemeyip Boyabat'a atanı, hızını kesmeyip ezeni ve başıboş hayvanlar için barınak yapmayan yetkilileri ALLAH'a havele ediyoruz.

Haber: Boyabat Gündemi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: anonim 27 05 2016 20:52
boyabat daha yeni kaybetmedi insanligini. bundan 5 sene önce orta çarşıda bayilmis olan , yere yığılmış halde olan esnafa kimse aldırmadı . insanlar yanindan ustunden geçiyordu adamın. ben gidip yardım istediğim halde zorla geldiler. boyabatta insanlıktan bahsetmeyin.

1. Yorum: ismail 25 05 2016 00:25
fotoğrafı çeken neden veterinere götürmemiş hayvancağızı?!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59472


Tasarım:DtGaNi