Yayın Tarihi:24 05 2016 20:55(1797)

Şehrimizi Kirletmiyoruz, Birlikte Temizliyoruz

Kaymakamlık toplantı salonunda, ilçemizde çevre kirliliği, doğal çevrenin temiz tutulması konusunda toplum bilinci oluşturmak vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıda, Boyabat’ta 1 Haziran’da startı verilecek olan “Şehrimizi kirletmiyor, birlikte temizliyoruz” projesi kapsamında, kurumlarımızın temizlikle ilgili altyapıyı oluşturması ve projeye sağlayacağı katkılarının belirlenmesi, görev dağılımı yapılması ve “Boyabat için gönüllüyüz, biz varız” Boyabat’ımızı temizleyerek değil, temiz tutarak daha güzel ve yaşanılır hale getireceğiz” sloganlarıyla çevre projesine halkın katılımı hedeflenmektedir.

Toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Erdal Uçar, İlçe Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Sezen Özek, İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Yıldızhan, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Orman İşletme Müdürü Sinan Özdağ, İlçe Sağlık Müdürü Hayrettin Altındağ, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Usta, Fen İşleri Müdürü Hakan Kandemir katıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: toplanti toplanti 24 05 2016 22:07
her zaman aynı masa aynı kişiler böyle toplantı mi olur. sayın başkan tokı gelecek diye söz verdiniz yuva hayali ile bekleyen aileler var. ne zaman gelecek bu tokı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234704


Tasarım:DtGaNi