Yayın Tarihi:25 05 2016 17:00(786)

KOSGEB-NRW.INVEST İşbirliği ile Almanya Yatırım İmkanları Semineri

Avrupa İşletmeler Ağı Batı Karadeniz Konsorsiyumu koordinatörü olarak bölgedeki 9 ilden sorumlu olan KOSGEB Sinop Müdürlüğü, KOBİ’lerin yurtdışı pazarlara açılmalarını, rekabet güçlerini artırmalarını, yurtdışındaki sektörel gelişme-fırsatlardan haberdar olabilmelerini ve pazarlarını genişletmelerini sağlamak amacıyla yabancı yatırımcı kuruluşlarla işbirliğini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, NRW.INVEST, Düsseldorf, Köln, Essen şehirlerinin de içinde bulunduğu Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Ekonomik Kalkınma Ajansı Türkiye Temsilciliği ile Almanya yatırım ortamı hakkında 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 14:00’te MÜSİAD Sinop Toplantı salonunda bir bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

NRW.INVEST, Avrupa pazarında büyümek isteyen Türk firmalarına ücretsiz destek ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Seminer kapsamında konuşmacı olarak NRW.INVEST - Türkiye Temsilcilik Müdürü Dr. Adem Akkaya ve Komutax Yeminli Mali Müşaviri ve Uluslararası Vergi Hukuku Uzmanı YMM Cevdet Koçaş söz alacaktır. Seminerde bir pazar ve ticaret bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya tanıtılarak, söz konusu eyalette yatırım yapma süreci anlatılacaktır. Ayrıca burada şirket kurarak başarılı olan Türk firmalarının başarı hikâyeleri anlatılarak, bölgenin sunduğu fırsatlar konusunda bilgi verilecektir. Seminerin sonunda da katılımcılardan Avrupa ve özellikle Almanya pazarı hakkında sorular alınacak olup, firmaların Pazar konusunda aklına takılanlar cevaplanacaktır.

Seminerin önemini ve yurtdışı Pazar arayışında olan işletmelere getireceği faydaların altını çizen KOSGEB Sinop Müdürü Nedim Kaşıkırık, bu güzel etkinliğe Sinop’ta faaliyet gösteren tüm KOBİ temsilcilerini ve girişimcileri davet etmektedir.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: tırpan 57 25 05 2016 20:12
almanyadan gelen arkadaşlarla goruşule bilinir ama sinop kosgep elamanlarıyla gorusur seniz sizi ya dinlerler baştan salarlar yada cevep veririrken dovmekten beter ederler yada heves ettiginiz işi bugazınıza dıkar gerci kosgep diye bir kurum var orda binada var ama içerde calışan arkadaşlar yok oraya cansız manken koysak daha iyi hiç olmazsa devletin parası boşa almaz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74256


Tasarım:DtGaNi