Yayın Tarihi:25 05 2016 18:08(1732)

ASİLDER'den Muhteşem Organizasyon

Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlemiş olduğu yemekli toplantıda, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getirdi.

18 Mart 2015 kuruluş tarihinden itibaren, yoğun çalışmalarına aralıksız devam eden ve ilklere imza atan ASİLDER yine çok anlamlı ve güzel bir etkinliği gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Sinoplu hemşehrimizin yaptığı Ankara Beştepe'deki tesislerde; siyaset, iş dünyası ve bürokrasi olmak üzere federasyon, sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı yemekli toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı, 24. Dönem Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Yaşar Topçu, Sinop eski Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, daire başkanları, birim müdürleri, federasyon başkanları, sendika başkanları, Sinoplu iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve heyetleri, ASİLDER'e gönül vermiş olan neferleri ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı görüldü.

Geceye davetli olan fakat katılımlarını gerçekleştiremeyen Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, İstanbul Milletvekili CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal telgraflarını ileterek, ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü'yü kutladılar.

Sunuculuğunu Kanal 5 TV Program Yapımcısı Nurdan Kızılay hanımefendinin üstlendiği gecede, program önce kokteyl, daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, ASİLDER kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili salonu bilgilendirdi. Bir yılda 100 tane program yaptıklarını, bir o kadar da toplantılar yapıldığını, hedeflerinin büyük olduğunu ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Katılımcılara teşekkür eden ASİLDER Genel Başkanı: ''Sevdamız, aşkımız Sinop; hedefimiz büyük Türkiye Cumhuriyeti'' diyerek sözlerini tamamladı. Gecede Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Eski Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve diğer katılan belediye başkanları gecede konuşma yaparak, programı düzenleyen ASİLDER'i kutladılar.Gecenin katılımcılarından Fatmanur Demircan, Sinop adlı şiiri seslendirdi. Belediye başkanlarına plaketleri takdim edildi.

ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, 11 Haziran 2016 tarihinde yine aynı adreste olacak olan ASİLDER iftar yemeğine, tüm katılımcıları davet etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123913


Tasarım:DtGaNi