Yayın Tarihi:27 05 2016 20:44(2607)

Sinop’ta denize düşen yaşlı kadın kurtarıldı 

Sinop’ta bugün öğle saatlerinde Gazi Caddesi sahilinde deniz üzerinde görülen ve kurtarılması için yoğun çaba sarfedilen yaşlı kadın, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde hayata döndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği tespit edilemeyen 80 yaşlarındaki bir kadının denizin üzerinde yüzüstü yatar vaziyette olduğu görüldü. Çevredeki vatandaşlar sahilde bulunan deniz polisine durumu bildirdi. Olay yerine gelen Deniz Liman Şube Müdürülüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri yaşlı kadını sudan çıkarttı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve öldüğü zannedilen yaşlı kadın kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale sonucu tekrar hayata döndürüldü.

Daha sonra kimliği tespit edilen ve Erfelek ilçesi doğumlu Nuriye D.  (76) olduğu anlaşılan kadının, neden denize düştüğü, ya da atladığı bilinmiyor.  Bu arada yaşlı kadının ayakkabıları ve bastonunun rıhtımda olduğu görüldü. Rıhtımda bulunan ayakkabı ve bastonun, yaşlı kadının intihar girişiminde bulunma şüphesini arttırdı.  Nuriye D’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtiliyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Haber: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: üzüldük sevindik 28 05 2016 08:30
sayın boyabat gazetesi önce öldü dediniz üzüldük,şimdi yaşıyor dediniz sevindik.haber yaparken yapacağınız haberin doğruluğunu iyice süzgeçten geçirip yaparsanız daha doğru haber yapmış olursunuz.haberciliği bile vatandaş olarak size bizmi öğreteceğiz.çocuk oyuncağına çevirdiniz gazeteyi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

29683


Tasarım:DtGaNi