Yayın Tarihi:28 05 2016 16:20(1028)

Orta Karadeniz'de kuvvetli, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar bekleniyor!

Yaptığımız son meteorolojik değerlendirmelere göre; Bölgemizde aralıklarla devametmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 28 Mayıs 2016 Cumartesi vePazar günü sabah saatlerine kadar Samsun, Tokat, Ordu ve Amasya çevrelerinde kuvvetliolması beklenmektedir.

Yağışların özellikle Samsun ve Ordu’da yer yer şiddetli (51-100 mm) olacağı tahminediliyor.

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın kuzey ve batı yönlerdenorta kuvvette, yarın kıyı kesimlerde ise yer yer kuvvetli 40-60 km/saat, hızla esmesi vedenizlerde 5-7 kuvvetinde fırtınamsı kuvvette esmesi ve dalga yüksekliğini açıklarda 1.0-1.5 metreye ulaşması beklenmektedir. .

Bu değerlendirmeler ışığında yaşanabilecek her türlü yaşanabilecek olumsuz şartlarakarşı (lokal su ve sel baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.)dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteorolojik tahminlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı tahminlerindikkate alınmasıyla istenmeyen durumların ortaya çıkmaması, gerektiği hallerde yapılan veinternet sitemizde yayınlanan kısa süreli meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi,meydana gelmesi muhtemel zararların en aza indirilebilmesi bakımından yararsağlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: çoraklı 30 05 2016 23:02
gazeteciliğin yanında meteoroloji işine de el attınız . iş olmayınca hava çalışması yapmak da iyidir hayranız gerçekten


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83613


Tasarım:DtGaNi