Yayın Tarihi:30 05 2016 02:59(1230)

Çöken istinat duvarı korkuttu!

Olay bu gün öğle saatlerinde Ada Mahallesi Kuzeykent mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Onat Sitesinin hemen arkasında bulunan istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü.

Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarının çökmesiyle birlikte bazı vatandaşlara ait daire de büyük zarar gördü. Bu arada yıkılan istinat duvarıyla birlikte, çocukların oyun bahçesinin üzerine büyük molozlar düştü. Havanın yağışlı olması nedeniyle çocukların dışarıya çıkmaması da olası bir faciayı da engellemiş oldu.

Vitrinhaber tarafından üretilen yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haberlerin tüm hakları saklıdır. Vitrinhaber'in yazılı onayı olmadan, Vitrinhaber tarafından üretilen her türlü haberin kopyalanması, yeniden yayınlanması veya yeniden dağıtılması yasaktır.

Haber: Vitrin Haber



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35794


Tasarım:DtGaNi