Yayın Tarihi:31 05 2016 17:14(2549)

Sinop, Meral Akşener'e Hazırlandı

Bugün Sinop'a gelecek olan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'in mitingini yapacağı Sinop Uğur Mumcu Meydanı, dün gece Bozkurtların yoğun çalışması ile üç hilalli bayraklarla süslendi.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: fatih 01 06 2016 19:56
malum yandaş kanalların birinde sözde haber programlarının birinde bu kadına kaseti var diye iftira attırıp. altını çiziyorum. ellerine verilen kağıtta ne yazıyorsa o minvalde konuşan sözzde yorumcu bozuntularıyla algı oluşturmaya çalıştılar. bir müslumanda ayıp be kardeşim demedi. hükümetten biride çıkıp edep yahu demedi. meğer o günlerden belliymiş bu günlerin geleceği. madara olacaksınız. kaçmak bile sizi kurtarmayacak. azcık daha sabredin. ve lütfen bu azgınlıkla devam edin.

5. Yorum: nokta. 01 06 2016 03:13
türkeş devlet bahceli kadar saçmalayıp zıvanadan cıkmıs mı ki karşısına cıkan insan olmuş karşısına.bu kadar düzgün bi kadına iftira atmaya utanın fesat ucubeler.sonuna kadar akşener.

4. Yorum: cancan 01 06 2016 01:40
bre sığır adam.. erbakan hayyatken tayyip nerdeydi. yahudi lobisi önünü açtı da geldi bugünlere. ilk işi de erbakana hapis vermek olmadı mı. ya hu bu kadar örümceği kafanıza nasıl sığdırıyorsunuz..

3. Yorum: eser 31 05 2016 22:38
sormazlar kardeşim. bunca hırsızlığın hesabının sorulamadığı yerde seninki de laf mı? korkmayın bu kadar.

2. Yorum: çizgi 31 05 2016 21:47
mhp de olan mhp genel başkanlığına aday olan her kişi bizim için değerlidir hele bu dönemde mhp de olmak bile tek başına çok önemlidir çileye türk milletine vatana aşık olmaktır.meral hanımda bu anlamda güzel çalışıyor mhp yi 2 aydır ülke gündeminde üst sırada tutuyor mücadele ediyor.ama istiyorumki işterdimki siyasete mhp de başlamış mhp de devam eden başka hiç bir yerde politika yapmamış biri aynı konumda olsun.ayrıca şu bilinsinki mhp genel başkanlığı göründüğü kadar yada bazılarının sandığı kadar kolay ve sıradan bir yer değildir.donamım gerektiri ve ayaküstü ezbere konuşmaya uygun değildir.tüm adaylara başarılar.

1. Yorum: ... 31 05 2016 20:11
sormazlar mı bayana, türkeş hayattayken neredeydin diye?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

86217


Tasarım:DtGaNi