Yayın Tarihi:01 06 2016 17:00(1129)

Cengiz Tokmak'a Yoğun İlgi

İstanbul’da faaliyet gösteren Sultanbeylili Gerzeliler Derneği’nin piknik şölenine katılan AKParti 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak yoğun bir ilgi ile karşılandı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Sultanbeyli Gerzeliler Derneği Hafta sonu İstanbul’un Pendik İlçesinde piknik şöleni düzenledi. Davet üzerine şenliğe katılan AK parti 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak deyim yerinde ise sevgi seline maruz kaldı. Piknik alanına gelen Cengiz Tokmak davul zurna ile karşılanırken ‘ Sayın Cengiz Tokmak 25. Dönem Sinop Milletvekili HOŞGELDİNİZ’ yazılı birde pankart asıldı.

Tokmak ile tokalaşmak için sıraya giren Gerzeliler ; Medarı iftarımız, şenliğimize hoş geldiniz diyerek sevgilerini ifade etti. Hemşeri ileuzun uzun sohbet eden Tokmak katılımcılara seslendi. Konuşmasının başında birlik ve beraberlik mesajı veren Tokmak; göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Siz Gerzeli hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum, bu birlikteliğin devam edeceğine de inancım tamdır’ dedi. Tokmak kazanın kapağını açtı ve derneğe maddidestekte bulunan Cengiz Tokmak’a birde teşekkür plaketi takdim edildi. Piknik şöleninin ardından Tokmak oradan ayrıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: :)) 01 06 2016 19:31
iğne atsan yere düşmüyor bu ne ilgi doğrusu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235392


Tasarım:DtGaNi