Yayın Tarihi:01 06 2016 17:10(907)

KOBİ’lere KOSGEB KOBİGEL Destek Programı

KOBİ’lere KOSGEB KOBİGEL destek programı ile 300 Milyon TL'lik destek daha verilecek.

KOSGEB Sinop Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; KOSGEB, ülkemizplan/programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken imalat sanayi için,yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında üç adet yeniproje teklif çağrısına daha çıktı.

KOSGEB, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ile “Bilişim TeknolojileriKOBİ’lerinin Geliştirilmesi”, “Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme” ve“KOSGEB Destekli Girişimlere İvme” isimli üç yeni çağrı daha yayınladı. KOBİ GelişimDestek Programı kapsamında 3 ayrı çağrıdan oluşan yeni destek paketi KOBİ’lere toplamda300 Milyon TL daha destek verecek.

Projeni Yap KOBİGEL ile Desteği Kap….

Yayınlanan çağrılar ile ilgili KOBİGEL–KOBİ Gelişim Destek Programı’na yönelikprojesini hazırlayan KOBİ’ler, projelerinin kurul tarafından kabul edilmesi durumunda destekalma hakkını kazanacaklar. KOBİ’lere, makine teçhizat, personel, yazılım, tanıtım gibikonularda %80 oranında destek verilecek olup, işletmelerin proje kapsamında yerli makine-teçhizat alması durumunda %15 oranında ekstra destek verilecek.

-Başvuru Tarihi

Başvurular 30 Mayıs–1 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.Başvuru şartları ve diğer hususlar için KOSGEB Sinop Müdürlüğü veya www.kosgeb.gov.trden bilgi alabilirsiniz.

KOSGEB Sinop Müdürü Nedim Kaşıkırık, ilk çağrıya olan ilgiden oldukçamemnun olduklarını ve ilk çağrıyı kaçıran KOBİ’lerin yeni çağrılara mutlaka başvurmalarıkonusunda çağrıda bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50567


Tasarım:DtGaNi