Yayın Tarihi:01 06 2016 22:28(1596)

Meral Akşener'in huzurunda evlilik teklifi yaptı

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Sinop’ta ilginç bir evlilik teklifine şahitlik etti.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, bugün Sinop’ta vatandaşlarla buluştu. Sakarya Caddesi’nde büyük bir coşkuyla yürüyerek halkı selamlayan Akşener’in huzurunda bir genç, sevdiği kıza evlilik teklifi yaptı.

Kız arkadaşı Ferda Yılmaz'a evlenme teklif etmek isteyen Metin Bal'ın, teklif sırasında kendisinin de yanında bulunması isteği üzerine Meral Akşener, büyük bir kalabalık eşliğinde Yılmaz'ın çalıştığı mağazanın önüne geldi. Metin Bal daha sonra, kız arkadaşı olan Ferda Yılmaz’a evlenme teklifi etti.

Ferda Yılmaz yaşadığı sürpriz karşından büyük şok yaşadı. “Evet” cevabını alan Metin Bal, kız arkadaşına yüzüğünü takdim etti ve Meral Akşener’e “Böyle mutlu bir anımıza tanıklık ettiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Sizi nikah şahidimiz olarak görmek istiyorum” dedi.

Meral Akşener de böyle aşka tanıklık yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, gençlere sıkı sıkı sarıldı ve kısmet olursa nikahlarına gelmeyi istediğini söyledi. Akşener çifte mutluluklar dileyerek, oradan ayrıldı.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

43791


Tasarım:DtGaNi