Yayın Tarihi:02 06 2016 17:44(926)

Belgelerini Aldılar

Sinop İl Müftülüğü tarafından Merkez Kur’an Kursu mezuniyet töreni düzenlendi.

Sinop’ta Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Gülay Kuş tarafından eğitim verilen 38 öğrenci için belge töreniyapıldı. Sinop Alaaddin Camii bahçesinde düzenlenen törene Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan da katıldı.

Müftü Erkan burada yaptığı konuşmada “Bizim Kur’an kurslarımız örgün eğitim yapan, eğitim kurumlarıylaberaber eğitim öğretimlerine başlar, onlarla beraber yarı yol tatillerine girer onlarla beraberde yıl sonundaeğitim öğretim yılını tamamlamış oluyor. Öğrencilerimize bizlerde kurslarımıza katıldıkları için katılımbelgelerini vermek üzere bugün toplanmış bulunmaktayız. Peygamberimiz(aleyhissalatu vesselam) birhadisi şeriflerinde ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretenlerinizdir’ buyuruyor. Biz 4yaşındaki vatandaşlarımızdan, 80-90 yaşındaki vatandaşlarımıza kadar bütün vatandaşlarımıza Kur’an-ıKerim öğrenmeleri noktasında, güzel dinimiz İslam’ın iman esaslarını, ibadet esaslarını, ahlak esaslarınıöğrenmeleri noktasında kurslarımızda yardımcı oluyoruz. Sinop il merkezinde bu yıl 35 tane Kur’ankursumuzla vatandaşlarımıza hizmet verdik. Yaklaşık bin civarında vatandaşımız bu kurslarımıza iştirakettiler. 4-6 yaş grubumuzda da 52 öğrencimize kurs verdik. Kur’an kurslarımız aynı zamanda hafızlıkeğitimi de veriyor. 35 öğrencimize de Korucuk Hasibe Hatun Yatılı Erkek Kur’an Kursumuzda eğitimveriyoruz ” dedi.

Konuşma sonrası, kursu tamamlayan 38 öğrenciye İl Müftüsü Erkan ve Kur’an KursuÖğreticisi Gülay Kuş tarafından belgeleri verildi. Törende öğrencilerin hazırladığı pasta, İl Müftüsü MustafaErkan tarafından kesildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

61000


Tasarım:DtGaNi