Yayın Tarihi:02 06 2016 21:57(3638)

Yeni Kampüs Alanı İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Sinop Üniversitesi Kampüs İçi Yollar ve Köprü Yapımı İşi projesinin yer teslimi Sinop Üniversitesi RektörüProf. Dr. Nihat Dalgın tarafından yüklenici firma İMSEÇ İnş. Ltd. Şti. sahibi İnşaatMühendisi Sedat Çınar’a yapıldı.

Selçuklu mimarisinden esinlenerek planlanan Sinop Üniversitesi Yeni Kampüs Alanındabütünlük oluşturmak için; giriş kapısı, kampüs içi yollar ve köprü yapım işleri yapılanihale ile 16.036.200,00 TL bedelle İMSEÇ İnş. Ltd. Şti.’ye verildi.

Sinop Üniversitesi Yeni Kampüs Alanı Projesinde; yapımına başlanan Uluslararası OlimpikAtletizm Pisti, İlahiyat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu inşaatlarında sona gelinirken,geçtiğimiz aylarda Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yaşam Merkezi inşaatlarının yapımınabaşlanıldı.

Hem bölgemize hem de Sinop Üniversitesi'ne prestij katacak Sinop ilinin en büyükyatırımlarından biri olan Yeni Kampüs Alanında bütünlük oluşturmak için yapılan,İMSEÇ İnş. Ltd. Şti. tarafından yapımı üstlenilen projede; Sinop Üniversitesi Yeni KampüsAlanı Giriş Kapısı yapımı, Kampüs alanının tam ortasından geçen ve kampüsü ikiyebölen derenin üzerinde yer alan 220 mt açıklıklı prefabrik betonarme köprününyapımı ile birlikte ayrı ayrı olmak üzere 1600 mt araç ve 1600 mt bisiklet yolu yapımişleri yer almaktadır.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60396


Tasarım:DtGaNi