Yayın Tarihi:03 06 2016 23:02(1938)

Doğum sancısı ile polise sığınan kediyi yine bir polis sahiplendi

Yaklaşık 1 ay önce, çektiği doğum sancısı nedeniyle polis ekiplerine sığınan ve belediye veteriner hekimine teslimi ardından tedavi altına alınan kedi sağlığına kavuştu. Doğal ortamına salınmak üzere barınaktan çıkartılan kediyi sığındığı polis merkezinde görevli bir polis memuru sahiplendi.

Sinop’ta doğum sancısı çeken kedi, Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğinin kapısına gitmiş, burada görevli polislerce korumaya alınan kedi, Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı veterineri tarafından doğumu yaptırılmak üzere barınağa götürülmüştü. Sinop Belediyesi Hayvan Barınağında sezeryan ameliyatı yapılan ve daha sonra burada bakım altında tutulan kedi sağlığına kavuştu. Yaklaşık 2 haftalık yoğum bakım sonrasında eski sağlığına kavuşan kedinin yoğun bakım sonrası barınakta 2 hafta daha gözlem altında tutulduğunu söyleyen Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı Veteriner hekimi Volkan Tuncay, kediyi teslim aldıkları bölgede doğal ortamına saldıklarını söyledi.

KEDİ SICAK BİR YUVAYA KAVUŞTU

Sağlığına kavuşması ardından Doğal ortamına salınmak üzere Sinop Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği önüne getirilen kediyi burada görevli bir polis memuru sahiplendi. Polise sığınması ile birlikte hayatı değişen kedi, hem düşük yaptığı yavrularının karnında beklemesi nedeniyle karşılaştığı ölüm riskinden kurtularak eski sağlığına kavuştu, hem de sıcak bir yuvaya sahip oldu.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31760


Tasarım:DtGaNi