Yayın Tarihi:03 06 2016 23:34(1226)

Aylık Olağan İl Genel Meclisi Grup Toplantısı Yapıldı

Her ay periyodik olarak düzenlenen aylık olağan İl Genel Meclisi GrupToplantısı Sinop İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcübaşkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıya AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Grup Başkan Vekili Cemil Özen ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Sinop merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerdeki projelerin masayayatırıldığı toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren ve siyasi temsiliyetten ziyadebir aile olduklarının altını çizen İl Başkan Ali Çöpcü “Bugün Meclis çalışmalarımızın rutini olan ve her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, AK Parti Grup Toplantı’mız için toplanmış bulunmaktayız. Verimli çalışmanın sırrı olan uyum ve birliktelik, teşkilatımızla yapmış olduğumuz tüm çalışmalara, doğru orantılı olarak, arzu ettiğimiz düzeyde yansımaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizden güç alarak ilçelerimizde neleri yapabiliriz veya neleri eksik yapmışız sorusuna cevap bulacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızı, partimizin bütün departmanlarınca ziyaret etmiş, ilimiz ve ilçelerimizin sorunlarını yakından takip etmişizdir. Bu devamlılık bu gün olduğu gibi yarında devam edecektir.’’ dedi.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Ve Grup Başkanvekilinin önerilerini dinleyen Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü ortak fikir alışverişi sonrasında alınabilecek tedbir ve çalışmaların yanında, devam eden projeler hakkında karşılıklı istişare değerlendirmesinde bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14912


Tasarım:DtGaNi