Yayın Tarihi:04 06 2016 22:11(2886)

Trafik Işıklı Kavşakta Maddi Hasarlı Kaza

Trafik Işıklı Kavşakta, Yıldız Mahallesi girişinde 3 Haziran 2016 Cuma maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 3 Haziran 2016 Cuma maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada, can kaybı ve yaralanma olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Boyabat Gündemi

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: halk tanesi 06 06 2016 14:28
bu araba saraydüzü durağan ayrımında da kazaya sebebiyet verecek bir gün söylemedi demeyin. bildiğin trafik canavarı nereye yetişeceksen üç beş dk erken çık da ağır git.

5. Yorum: vatandaş 06 06 2016 06:12
kaymakamlık makamına ve belediye başkanlığına bir ihbardır.
sayın kaymakam bey ve sayın başkanım; boyabat ilçemiz küçük bir ilçe tek bir mesire alanı vardır orası da kalebağı piknik alanı, herkes çoluğunu çocuğunu alıp bir lokma kahvaltı ve bir lokma ekmeği kafası rahat yemek yemek için kimi halkımız da yürüyüş için gitmektedir buralara ancak 3-4 motosiklet var ki motorlarını bağırta bağırta ve çok hızlı bir şekilde bu mesire alanlarında kişileri rahatsız etmektedirler, bir gün çoluk çocuk veya bir yaşlıya vurduktan sonra mı bu tedbirlerin alınması gereklidir. lütfen sizlerden arz ediyorum bu işe bir çare bulabilirmisiniz? teşekkür ederim saygılarımı arz ederim.05.05.2016

4. Yorum: aferin 05 06 2016 20:30
maşallah sanki ekmek değil hastaya ilaç yetiştiriyorlar artislik diz boyu yazık değülmi daha geçen gün bir kişi çanından oldu

3. Yorum: vatandaş 05 06 2016 17:01
o aranın acilen kapatılması lazım.daha çok kaza olur.yetkililer derhal çare bulmalı.zaten ana yolun ışığı çok kısa süre yanıyor.millet yetişmek için basıyor gaza ondan sonra çarpmalar oluyor.oraya eds sistemi konup ışık ihlali ve sürat yapanlar belirlenirse cezayı yiyen bir daha bakalım aynı şeyi yapabiliyor mu?

2. Yorum: hüseyin 05 06 2016 05:32
bu arabanın kaza yapmaması zaten mucizeydi en sonunda çarpıldı diğer aracın sahibine yazık oldu geçmiş olsun

1. Yorum: boyabatlı 05 06 2016 01:11
önce geçmiş olsun.malum araba hiç şaşırmadım,bekliyordum zaten.geçen gün kırmızı ışıkta geçti güya gitti yıldızın ordan tekrar orta yolda bekledi.topu topu 20 saniye kazanmıştır.akıllanmıyor hiç


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14803


Tasarım:DtGaNi