Yayın Tarihi:06 06 2016 21:15(2274)

Vatandaşın Kamelya Tepkisi!

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan parklarda yeni yapılan kamelyalar vatandaşa yağmur çilesi yaşıyor. Bu yıl havaların yağışlı geçmesi ve zaman zaman kısa süreli sağnakların fazla olması nedeniyle vatandaşlar yağışın başlamasıyla parkları terk etmek zorunda kalıyor.

Vatandaşların yağışın başlamasıyla parkları terk etmesi hem yerel işletmeciyi, hemde vatandaşı çileden çıkarıyor.

Parktan yararlanan vatandaşlar “Başkanımızın hizmetinden memnunuz, yapmış olduğu kamelyalar ileriye yönelik düşünülmüş olabilir, ama yağmurun başlaması ile kapalı alan buluncaya kadar ıslanıyoruz. Yarında güneş var diye oturamayacağız, bu duruma bir çare bulunması lazım.” diyerek şikayette bulundu.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sorunmu 10 06 2016 17:59
cok güzel estedik üstü yeşililke zamnla kapanır elbette ama tabi bi çözüm bulynmalı bazı işletme yerlerindaki kamelya gibi devletin malını söküp özel şahsi keyfi için alıp gitmesinlerde umarım öle yapanlara hesap sorar yetkililer beklemedeyiz örneğün atp daki devletin malı olan bunun gibi daha neler sayılamıcak kadar cok sayun başkan seviliyırsun ama böle işlerinde peşinde olsanız


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53974


Tasarım:DtGaNi