Yayın Tarihi:06 06 2016 22:26(1444)

Ayancık Belediyesine Hibe Vidanjör

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Çevre Projeleri açılış töreni gerçekleşti.

Ayancık Belediyesi'ne hibe edilen vidanjör teslim törenine Belediye Başkanı Ayhan Ergün katılım sağladı. Törene katılan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'e aracın anahtar teslimi Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya tarafından verildi.

Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Milletvekilileri ve Belediye Başkanları katıldı.

Tören sonrası açıklama yapana Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Dr. Kadir Topbaş'a da belediyeye hibe ettiği 27 kişilik yarım otobüs içinde teşekkür etme fırsatı bulduk. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn Ahmet Aslan ile Ayancık sakız yolunu  son durumu ve Ayancık köyü balıkçı barınağın yatırıma alınması hususlarında görüşme sağladık. Ayancık ilçemize bir adet hibe Vidanjör araç temininde katkılarını esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn Mehmet  Özhaseki olmak üzere, Bakan Yardımcısı Nehmet Ceylan ve Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn Nazım Maviş'e teşekkür eder, şahsım ve Ayancık halkı adına minnet ve şükranlarımı sunarım' dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385325


Tasarım:DtGaNi