Yayın Tarihi:07 06 2016 04:22(3416)

Uyurgezerliği Ölüm Getirdi

Durağan Beybükü Köyü'nden yıllardır İstanbul’da ikamet eden Hilmi ve Zeliha Erdem çifti 9 yıl ara ile ikinci evlat acısını yaşadı. Uyurgezer hastalığı olan talihsiz genç kız Gülay Erdem 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Zeliha ve Hilmi Erdem çiftinin kızları Gülay (16) uyurgezerliğinin bedelini canı ile ödedi. Cumartesi günü akşamı anne Zeliha Hanım İstanbul Esenyurt’ta yaşadıkları evde gece uyuduktan sonra saat 24:00 sıralarında bir çığlık duydu. Kızının odasına girdiğinde balkon kapısının açık olduğunu ve kızının yatakta olmadığını fark etti. Daha sonra balkona koşan anne Zeliha Hanım, kızı Gülay’ı zeminde yatıyor halde gördü. 4. katın balkonundan uyurgezer halde düşen talihsiz genç kız Gülay Erdem hayatını oracıkta kaybetti.

Talihsiz Gülay Erdem’in naaşı memleketi Durağan ilçesine getirilerek şehir mezarlığına dualar ve ağıtlarla uğurlandı.

2007 yılında 4 yaşındaki oğulları Muhammet Ali Erdem ve anneannesi  Fatma Çetinkaya’yı feci bir yangın sonucu kaybeden Hilmi ve Zeliha Erdem çifti 9 yıl aradan sonra 16 yaşındaki kızları Gülay’ı bu elim kaza sonucu kaybederek adeta ikinci felaketlerini yaşamış oldu.

Haber: Duraganli.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122667


Tasarım:DtGaNi