Yayın Tarihi:07 06 2016 20:42(1302)

Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışları

Sinop Valiliği, Sinop Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlMüdürlüğü, Otomobil Sporları Federasyonu ve Off Road Spor Kulübünün ortaklaşa organize ettiği Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışları 04 – 05Haziran 2016 tarihleri arasında Bostancılı Havaalanı Mevkii'nde gerçekleştirildi.

04 Haziran 2016 Cumartesi günü Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya tarafından Melia Kasım Oteli Arkası Küçük İskele de verilen yarışmanın sembolik startı ile Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışları başladı.

Bostancılı Havaalanı Mevkii'nde düzenlenen yarışlara 9 takım 18 araç 36 sporcu katıldı. 8 Kapı’dan oluşan Off-Road Trial Parkuru'nda özel tasarlanan araçlarla mücadele eden yarışmacılar kendileri için hazırlanan engellerden geçerek zamanla yarıştı.

Oldukça çekişmeli, heyecanlı anlara sahne olan yarışmalar izleyiciden büyük alkış aldı.

5 Haziran 2016 Pazar günü yarışmanın startını AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve AK Parti İl Başkanı ALİ Çöpcü tarafından verildi.

İskele Meydanı Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirilen ödül töreni organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara Sinop Off-Road Kulübü Başkanı Özkan Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Durdu'nun plaket takdimi ile başladı. Ödül töreni dereceye giren ekip ve takımlarının kupa seremonisi ile sona erdi.

Dereceye giren ekip ve takımların kupalarını; AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Vali Yardımcısı Hüseyin Sayın, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, AK Parti İl Başkanı ALİ Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz tarafından takdim edildi.

YARIŞMA SONUCUNDA DERECEYE GİREN EKİPLER;

1 . Texx-of
Pilot: Emirhan Kutlu / Co Pilot: Ali Çapan
Pilot: Uğur Demirci / Co Pilot: Muhammet Zor

2 . Avc – Avt Team
Pilot: Adnan Ofluoğlu / Co Pilot: Selçuk Akan
Pilot: Soner Özkutlu / Co Pilot: Samet Aygün

3 . Magnum Motorsport
Pilot: Onur Kınayoğlu / Co Pilot: İhsan Pekyayla
Pilot: Umut Bayrak / Co Pilot: Halil İbrahim Yeşilselvi

YARIŞMA SONUCUNDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR;

1 . Texx-of Takımı

2 . Avc – Avt Team Takımı

3 . Magnum Motorsport Takımı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82788


Tasarım:DtGaNi