Yayın Tarihi:08 06 2016 21:43(2364)

“Ya Olduğun Gibi Görün, Ya Da Göründüğün Gibi Ol”

1 Haziran 2016 tarihinde saat 18:51'de Boyabat Belediye Başkanı sosyal medya Facebook aracılığı ile bu sözleri paylaşmış “Gönüllüyüz. Çöp topluyoruz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın katılımlarıyla, Temiz bir Boyabat için el ele verdik. Temiz ve yaşanabilir Boyabat için kolları sıvadık.” cümlesi ile aşağıdaki resimleri paylaştı.

Ancak Boyabat Belediyemize ait bilbordlardan, dolmuş duraklarına takılan afişlerden, Dörtyol’a kurulan dijital reklam panosundan Boyabat halkına çevrecilik konusunda spot cümlelerle, vatandaşları çevre temizliği konusunda uyarırken, Kamuoyu adına soruyoruz…

Boyabat Belediyemize ait duyuruları bu şekilde çevreyi ve iş yerlerinin pırıl pırıl duvarlarını kirleterek tanıtım yapmak Boyabat belediyemize hiç yakışıyor mu? Çevre temizliği konusunda vatandaşları uyarırken ilk önce çevre temizliğine hangi kurum ve kurum amiri uymalıdır? ”Kendinizin uymadığı kuralları vatandaştan istemek gibi bir hakkınız var mı?

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: gündüzlülü 10 06 2016 15:16
boyabat gazetesini ve malum bu haberi yapan şahsı kınıyorum. yaptığım yorumlarımı yapmaya yanlı tutum sergileyen boyabat gazetesi objektif olun.

9. Yorum: vatandaş 10 06 2016 14:17
davut bey sen akşama kadar elinde çekirdek sokak sokak çekirdek çitliyorsun önce yerlere attığın çekirdek kabuklarını topla temizle ondan sonra böyle bir haber yap

8. Yorum: isimsiz 09 06 2016 19:42
artık iyice bozuttunuz. sadece sefik başkanımızın üzerine oynuyorsunuz. sizin parti taraftarı olmadığınız söyleniyor. fakat burda tarafsız haber sergilemiyorsunuz. söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. fakat bu sizin tarafsız oldugunuzu göstermiyor. biran evvel tarafsız haberler yapmaya calıssanız fena olmaz.

7. Yorum: ilginç 09 06 2016 19:35
eğitim şart.

6. Yorum: muammer 09 06 2016 16:19
eee ne var bunda ramazan sofrasının günlerini vatandaşa daha yakın tanıtmak istemiş. sizler bunu çevre kirliligimi diyorsunuz.habermi bulamadınız hadi gidin kardeşim.valla siz boyabat gazetesi çevre kirliligi yapıyorsunuz.bu belediyele ne ugraşıp duruyorsunuz.gidin kardeşim.biz belediyemizden menmunuz.candelere sokoklara bir bakın gül kokusu güllerle donatılmış pırıl pırl tertemiz.yeminle konuşuyorum.hiç bir dönemde bu kadar temiz pırıl pırıl boyabat görmedim.

5. Yorum: boayabatlı 09 06 2016 15:08
davut koç... senin haber dediğin alakaya maydanoz seninki bende kara gibi saçma sapan bir şey olmuş eline fotoğraf makinası alan haberciyim zannediyor.

4. Yorum: boyabat lı 09 06 2016 05:27
yuh ya bu ne hazımsızlık başkanın resimleri sizi niye rahatsız ediyor ayrıca hiç de etrafı kirletmiyor lütfen haberi yapan haberci bir düşünsün bir başkanın ramazan afişi niye rahatsız eder hem nasıl asıl dı ise öylede toplanır yerine bayram mesajları asılır sağol başkan boyabat ta ramazan heyecanı yaşatıyorsun en azından samimi birde şu k.k.partiyi temizlese vekil olur vekil

3. Yorum: öz boyabatlı 09 06 2016 01:13
bu akpartililer zaten her şeyi vatandaştan istemiyormu

2. Yorum: cancan 09 06 2016 00:52
bazan anlamıyorum insanları. eleştiri de bir yere kadar. yani şu yaptığın eleştiriyi ben bir kulvara koyamadım arkadaşım. yanlış anlama sakın akp li falan değilim. ama bazan hakikaten neyi eleştireceğimizi de bilmiyoruz. bizim boyabatımızın pisliği duvarlara asılan afişler değilki.. istersen boyabatta ki iş-kur olaylarını araştır. bak göreceksin ne kadar pislik var.. saygılarımla...

1. Yorum: yenımahalleli 09 06 2016 00:43
yemın olsuun sasırdın boyabat gazetesi.gülüyorum sana.bu afısler mı senı rahatsız ettı.o afıslerde ne yazıyor okudunuz demı.yapılacak etkınlerın gunu yerı bellı edıyor.sasırdınız ıyıce.beledıyenın her yaptıgı iyi işler dahı sızı rahatsız edıyor.bence bu aylarda yapmayın en butyuk kul hakkını yıyen sızlersınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

109674


Tasarım:DtGaNi