Yayın Tarihi:08 06 2016 21:55(1310)

Kemal Kılıçdaroğlu Yaralıları Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile dün İstanbul Vezneciler'de meydana gelen bombalı saldırı sonucu yaralanan vatandaşları, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: dedeoglu 11 06 2016 17:54
7 nolu yorumcu toprağıma hemde çok var sadece birini yeni olanı soyleyeyim tarafsız bolgede teroristleri ziyaret ettiğini soyledi yaz internette tarafsiz bolge kemal kilicdar diye yalanmi gercekmi diye gor sevgili kardesim

7. Yorum: 2-3 ve 6. yorumculara 10 06 2016 02:00
sevgili arkadaşlar, var mı elinizde öyle bir belge,evrak vs? ayıp değil mi bu yaptığınız aktroller??

6. Yorum: spot 09 06 2016 18:13
pkk ve dhkpc lileride hastahanede ziyaret etmis ne kadar iyi biri degilmi ve tc.nin gelmis gecmis en büyük felaketi degilmi

5. Yorum: boyabatlı 09 06 2016 15:46
ya olduğun gibi görün yada göründüğü gibi ol. vatan ve millet sevdası sözde değil özde olur. geçmişte yaşanılan ve yaşatılan acılar ve batıya özenti geri kalmışlık hoş görü dini olan islamiyetin dahi hazmedilmemesi her türlü dalavereler artık bitti. bu millet her şeyi görüyor. artık ülkemiz de huzursuzluk yapmaya çalışsanlar bunu başaramayacaklar. dış güçlerler çevrilen her türlü entrikaları, mevki için makam için ülkesini küçük düşürenleri ve sonra ağzını köpürde köpürde sağa sola saldıranları millet olarak kınıyorum. boyabat gazetesini takip ediyoruz. boyabat gazetesinide yanlı tutumundan ve yaptığımız yorumları yanlı olarak yayınlamadığı için kınıyorum.

4. Yorum: milat 09 06 2016 06:53
şaşırmış işte ahmet hakana 'biz hapiste hasta yatan pkk lıya da gittik, dhkp-c'liye de gittik. hiç ayrım yapmadık'diyor,vekilleri pkk cenazelerinde ağlıyor bi vekili çıkmış ben türkiyenin değil iranın yanında olurum diyor,güneydoğu raporu hazırlıyorlar devlet soykırım yapıyor doğuda diye,kendi almanyada ermeni soykırımına destek veren türk milletvekilleri ile alman vekillere türkiyeyi şikayet ediyor.birlikte ermeni soykırımını tanıyorlar türk düşmanı vekillerle kılıçdaroğlu. sonrada şehit cenazesine gidiyor gzaileri ziyaret ediyor.millet cenazede yuhalamış,protesto etmiş.kafasına yumurta yiyince bulun o teröristleri,pkk lı çukur kazanlara arkadaşlar.

3. Yorum: ramazan 09 06 2016 03:39
oradan pkklılara da gidip gazilerimiz hakkı'nda bilgiler verseydi

2. Yorum: dedeoglu 09 06 2016 00:40
dün televizyonda cnn de pkk,lı dhkpc,li teroristlere selam çak, sonra teror magdurlarini ziyaret et.milletin aklıyla alaymı ediyo,rsun ,b,iz yemeyiz, millet yemez .bunun hesabınını millet sordu soruyor soracak. vatan hainlerini ,esatın şebbiha artıklarını, emperyalizmin içerideki hainlerini tanıyoruz millet onlara hakettiklerini verecek.selam olsun anadolu toptaklarını yurt tutanlara hainlere duşmanlara geçit vrrmeyenlete

1. Yorum: haha 08 06 2016 23:09
oslo da chp yi pkk ya şikayet eden akp, pkk ile görüşenler şerefsizdir diyen akpliler görüştüğü ortaya cıktı , valilere operasyon yapmayın emrini ben verdim diyen akp, 3 yıl boyunca kürt açılımını sığınak ve yığınak sürecine çevirmişler maalesef diyenler akp, 3-5 mehmet öldü diye meclisi toplayamayız diyenler akp, 3 yıl pkk operasyon yapmayan akp, öcalan bunları görse sopayla kovalar diyenler akp... ama gelip ankarada yumurta yiyen kılıcdaroglu,çelenki var diye protesto edilen kılıcdaroglu.. at gözlüklü akpliler önüne koyulanı yiyin siz !!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394678


Tasarım:DtGaNi