Yayın Tarihi:09 06 2016 19:49(655)

İl Spor Merkezleri Kayıtları Başladı

Her yıl 29 Haziran'da başlayan İl Spor Merkezleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından farklı branşlarda verilen yaz kurslarında buyıl İl ve İlçelerde 28 antrenör toplam 19 branşta eğitim verecek.

Atletizm, Basketbol, Badminton, Boks, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Okçuluk, Su Topu ( Ücretli ),Taekwondo, Tenis, Yüzme( Ücretli ), Kano, Kürek, Yelken, Voleybol, branşlarında yapılacak kurslar için kayıtlar devam ediyor.

İl Spor Merkezlerine kayıt yaptırmak isteyenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Atatürk Spor Salonu'na, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ve İlçe Müdürlüklerine başvuruda bulunarak kayıt yaptırabileceklerdir.

İl Spor Merkezlerinde “Çocuklar yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli birşekilde değerlendirebilecek, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirileceklerdir. Çocuklar spor yapmalarının yanı sıra sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı öğreneceklerdir.

İl Spor Merkezleri sayesinde Sporla tanışmamış olan çocuklarımızı sporla tanıştırmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda çocuk ve gençleri spora yönlendirerek spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz.

Engelli gençlerimizin Uzman Antrenörlerimiz eşliğinde spor tesislerimizden faydalanmasını, sosyal yaşama bağımsız erişimlerinin sağlanması ve bireylerin serbest zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini amaçlıyoruz. ”

Her yıl yapılan İl Spor Merkezleri Açılış programı 29 Haziran 2016 tarihinde 81ilde eş zamanlı start alacaktır.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet 11 06 2016 23:40
yüzme ve su topu neden ücretli sonucta başlık ücretsiz spor diye basşlıyo ama ücretli 2 spor var nasıl oluyo bu iş anlamadım dogrusu :(


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60000


Tasarım:DtGaNi