Yayın Tarihi:10 06 2016 21:00(921)

Samsun İl Müftüsünden Sinop’a Ziyaret

Kardeş Şehir Projesi kapsamında Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı,Sinop’a bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu...

Kardeş Şehir Projesi kapsamında Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı Sinop’a bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2016 Yılı Ramazan-ı Şerif ayı Kardeş Şehir Projesi kapsamında, Ramazan-ı Şerif Ayında yurt çapında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı Sinop’a bir ziyaret gerçekleştirerek vaaz irşat hizmetinde bulundu.

Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı Selami Emen ilk olarak Sinop İl Müftülüğüne bir ziyaret gerçekleştirerek İl Müftü V. Mehmet İzci ile görüştü.

Daha sonra Cuma Namazı evvelinde Sinop Alaaddin Camiinde Vâz ve İrşat hizmetinde bulunan Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı şu hususlar üzerinde durdu. Ramazan-ı Şerifin ve orucun fazileti, Ramazan-ı Şerif ayının Kur’an ayı olduğunu Müslümanların her zamankinden daha çok Kur’an-ı Kerim okumaları gerektiğini, insanların birbirlerine saygılı olmaları gerektiğini hatta sağlık problemlerinden dolayı oruç tutamayanların aleni bir şekilde yiyip içmemeleri gerektiği, bu ayda fakiri, yetimi gözetmemiz gerektiğini belirten Çakı; Camilerimiz çocuk seslerinden mahrum kalmasın çocuklarımızı muhakkak camiye getirerek çocuklarımızı camilerle tanıştıralım ve camilerimizi de çocuk seslerinden mahrum etmemiş olalım diyerek vaazını bitirdi.

Haber:Ahmet Ermiş

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83152


Tasarım:DtGaNi