Yayın Tarihi:10 06 2016 21:17(1085)

SİAD Sinop’a gönül köprüsü kuruyor

Doyduğumuz Topraklardan Doğduğumuz Topraklara”1000 Hanede1000 Ramazan” Gönül Köprüsü Kuruyoruz.

Kısa adı SİAD olan merkezi İstanbul’da bulunan Sinoplu İş Adamları Derneği bir vefa örneği göstererekmemleketini unutmadığını gösteren güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. İlki geçen yılgerçekleşen ve Doyduğumuz topraklardan Doğduğumuz topraklara sloganı ile 1000 Hanede 1000Ramazan diyerek Sinop ve ilçelerinde yardıma muhtaç 1000 aileye Ramazan Kumanyası dağıtanSinoplu İş Adamları bu yıl sayıyı 1300’e çıkarıyor.

Tamamen kendi üyeleri ile yaptığı organizasyonla bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirenSinoplu İş Adamları Derneği bu yıl 1300 aileye erzak yardımında bulunacak. Konuyla ilgili olarakkonuşan Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan sosyal sorumlulukprojelerine büyük önem verdiklerini kaydederek “ Geçen yıl 1000 hanede gerçekleştirdiğimiz buetkinliği bu yıl 1300 haneye çıkarmak istedik. Bizler Sinopluyuz burada doğduk buranın hamuruylayoğrulduk. Geldiğimiz yeri unutmadık unutmayacağız. Bu etkinlikte emeği geçen büyük özverigösteren yönetim kurulu üyelerimize ve Siad ailesine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sinop’un veSinoplunun hep yanında olduk bundan sonra da gücümüz yettiğince yanlarında olmaya devamedeceğiz.” diye konuştu.

Hazırlanan kumanyaların dağıtımı konusuna da değinen Başkan Orhan, “ Bizler sağ elinin verdiğini solelin bilmemesi gereken bir anlayıştan geliyoruz. Bu kumanyaların dağıtımı konusunda bizlere destekolan başta Sayın Valimiz Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’ya, Sinop SYDV İl Müdürü Ümit Korkmaz veSinop İl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.Devletimizin belirlediği gerçek ihtiyaç sahiplerine bu yardımlarımız ulaştırılacak. Bizim bu konuda birdahlimiz olmayacak.” diye konuştu.

Sinoplu İş Adamları tarafından 1300 aileye ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kumanyalarının 15Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul’dan yola çıkarılarak Sinop’a yetkili kurumlara teslim edilecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28284


Tasarım:DtGaNi