Yayın Tarihi:10 06 2016 22:04(3396)

Boyabat Daylı Köyüne 125 Yıllık Sancak

Daylı da bulunan Koyun Baba Türbesinin sancağı İl Özel idaresi tarafından onarılarak Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya tarafından Daylı Muhtarı Cengiz Sarıoğlu'na teslim edildi.

Sancak teslim edilmesi esnasında Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Bursa da onarılan sancağın Daylı Köyü Koyun Baba Türbesinde sergileneceğini söyledi.

Etkinliğe Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, İl Garnizon Komutanı Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Genel Meclisi Üyesi Şükrü Gündoğdu, Boyabat Kaymakam'ı Ümit Hüseyin Güney, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve mahalle sakinleri katıldı.

Sancağın onarılmadan önceki hali

Onarıldıktan sonraki hali

Haber: Boyabat Bülteni

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: adil açıkgöz 16 06 2016 10:38
koyun baba türbesindeki sancağı onararak, kültür değerlerimize sahip çıkan herkese teşekkürler.sinop valimizden bir ricamız olacak.erfelek tatlıca şelalelerin yolu çok berbat.yeni yolun biran önce trafiğe açılması için girişimde bulunmalarını bekliyoruz.

1. Yorum: enver güner .istanbul ümr ... 11 06 2016 00:58
emeği geçen herkese çok çok teşekkürler yakışan da buydu zaten değerlerimize sahip çıkan yöneticilerimize çok teşekkürler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50596


Tasarım:DtGaNi