Yayın Tarihi:11 06 2016 20:13(1546)

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanlığı Basın Açıklaması

Son günlerde özellikle şehit cenazelerinde genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu protesto eylemlerinin özellikle şehit cenazelerinde ve kutsal mekanlarda yapılıyor olması, durumun vehametini bir kat daha arttırmaktadır. Mermi ile tehdit ile kimse Cumhuriyet Halk Partilileri korkutamaz, yıldıramaz. Ülke kuran partinin mensuplarını böyle mafyavari figürasyonlarla yıldıramaz. Kaldı ki yokluklar içinde, yedi düvele karşı mücadele etmiş ve küllerinden yeniden doğmuş bir milletin evlatlarının yıllardır siyaset yaptığı halkın partisi; Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanını asla korkutamazsınız.

Cebinde yumurtayla, cebinde tabanca mermisiyle cenaze törenlerine gelenlerin ve onlara yardım ve yataklık eden düşük profilli güruhun amaçlarının provakasyon olduğu açıktır. Bu provokasyonu gerçekleştirenler ve onların ağababaları çok iyi bilmelidirler ki, CHP ve terörü asla yan yana getiremeyeceksiniz. Döktüğünüz kanı bizim üzerimize bulaştıramayacaksınız.

Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan tüm suçlamaları şiddetle red ediyor ve bu saldırılara karşı dimdik ayakta ve genel başkanımızın yanında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz.

Tüm Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları şunu iyi bilmelidir ki; bir serseri mermiden korkacak değiliz.

Türkiye Cumhuriyeti tarihi; maalesef bu tür alçakça saldırılarla doludur. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye yapılan bu tür benzer saldırılar gibi genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırılar da tarihin karanlık dehlizlerinde kaybolacak ve saldırganlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Ancak bizler bu Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını asla unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

Feriştahınız gelse bizi durduramayacaksınız, yıldıramayacaksınız.

Barış Ayhan
Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: aslan 13 06 2016 17:56
aktroller is basinda... ulkeyi 14 yildan beri yoneten kiiiimmmm,,, suclu diye saldirdiginiz kim??? "acilim" diye basarisizliga ugramis donem suresince dogu'da siwan perver ve digerleri ile el ele tutusup kurtce sarkilar soyleyen ve halay ceken goruntulere tekrar bakarsaniz sarayduzulu genc sehidin ve yuzlercesinin musebbibinin resmini (belki) gorursunuz diye yazdim... cok yalan soylemeye basladiniz,,, burnunuz uzadi uzayacagi kadar...

5. Yorum: yeşil ormanlar 13 06 2016 00:33
bu nasıl genel başkanki utan madan arlanmadan pkk yı dehaşkapece yi veya türkiyede kaos çıkaran örgütleri ziyaret ettim diye kamu oyuna açıklama yapabiliyor.ikide bir türkiyeyi biz kurduk diye yafta yapıyorlar benim dedem 9 sene baba toprağına basmamış ve aynı zamanda bacağından vurulmuştu bu ülkeyi top yekün bu şanlı millet kurdu kimse kendine pay çıkarmasın hemde allahu ekber diyerek canlar vererek kuruldu bu cumhuriyet.

4. Yorum: gerçek boyabatlı-1- 12 06 2016 22:33
aslında buraya size yanıt anlamında yazmaya dahi gerek yok ama en azından akli selim arkadaşlarda okur düşüncesiyle yazıyorum. öncelikle ata ya sarfettiğin güzel sözcüklerin için sizi tebrik ediyorum. amma ve lakin 1938 den bu yana ne yaptınız menderes ve özal dönemi hariç dersen orda bi dur derim.savaşlar yaşamış ayaklanmalar yaşamış istilalar yaşamış dağılmış bir görünümden düzenli bir ordu yaratmış bir devlet yaratmış bir millet yaratmış cumhuriyeti kurmuş fabrikalar kurmuş yollar yapmış barajlar yapmış köprüler yapmış okullar yapmış hastaneler yapmış sağlık ocakları yapmış. o zamanın teknelojisiyle o zamanın bütcesiyle gerçekleitirmiş bunları.durmamış reformlar yapmış tarım da sanayileşmede atılımlar sağlamış ve bir taraftanda güçlü devlet güçlü hazine mantığı ile hazinesine yığınak yapmış. tek partili dönemden çok partili döneme geçisi demokrasiye geçisi sağlamış

3. Yorum: gurbet kuşu 12 06 2016 16:50
boş mermiden korkmayın bugün saraydüzü ilçesinde şehidimiz var bu vatan evlatlarını şehit eden aponun piçlerini hastanede niye ziyarete gidiyoronların bir terörist olduğunu niçin bahsetmiyor seçimlerde hdp ye oy ver diyen sizin genel başkanınız değilmiçıkmışsınız korkmayız korkmuyorsanız beraber güney doğuya pkk ile svaşa varmısınız

2. Yorum: boyabatlı 12 06 2016 03:47
sizlerin tek derdi masonlaşmış bir türkiye mi? hiç bir müslüman insanlık için vatanı için çalışan atasına düşman olamaz. ancak atasının arkasına sığınıp vatanını mevki ve makam ve iktidar hırsı için her türlü hainliği yapanlar ataya düşmanlık yapmış olir. biz miylet olarak bu gördüklerimizi kınıyoruz.

1. Yorum: boyabatlı 12 06 2016 03:46
hadi canım sende atam gibi çalışkan adamın emanetini taşıyoruz diye keyf yapmayın. atamın ismini ağzınıza alırken 1938 den 2002 yılına kadar ne yaptınız. andan menderes ve özal hariç. onlarda olasaydı halimiz afrikadan kötü olurmuş. şimdi çıkmışsınız yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyosunuz. sizin yaptıklarınız şunda dursun. sizlerin tek derdi islam mı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82008


Tasarım:DtGaNi