Yayın Tarihi:11 06 2016 20:35(2265)

İhmal mi, Karanlıkta Futbol Oynattırıyor?

9 Haziran 2016 Perşembe akşamı, Çamlıca Mahallesi'nde 75. Yıl Devlet Hastanesi yanında bulunan Boyabat Belediyesi'ne ait spor tesisinde gençleri karanlıkta futbol oynamaya çalışırken görüntüledik.

Edinilen bilgiye göre Belediye'nin yenileme projesi içinde olan ve yapıldığı zaman çevresine ayrı bir renk katacağı düşünülen, ama hala hazırda vatandaşlarımız tarafından kullanılan bu spor tesisindeki projektörlerin içinde bulunan Halöjen çubuk ampul olmaması çocuklara ay ışığında futbol oynattırıyor.

Tesisin ışıklandırması mevcut olup, lambaların içinde bulunan ve fiyatı ise 0,65 kuruş olan Halojen çubuk ampullerin patlamış olması, çocukların karanlıkta oynamasına neden oluyor.

Kamuoyu adına soruyoruz…

Bu lambaların takılması Belediye Başkanı'nın işi olmadığını biliyoruz. Sayın yetkililer, basın yayın kuruluşlarının ve habercilerin haber yaparken nereye, hangi siyasi partiye veya hangi derneğe yakışıp yakışmadığının dedikodusunu yapmak sizin haddinize değildir.

Sizin işiniz, size verilen görevi yapıp, amirlerinizin veya başkanınızın çalışmalarına katkı sağlamaktır.

Sizlerinde işe başlamadan önce hangi partilerin peşinden koştuğunuzu bizler biliyoruz. Patlamış ampulleri sizin yerinize Belediye Başkanımı değiştirecek?

Bunu mu bekliyorsunuz?

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: ahmet gezginer 19 06 2016 06:35
allah aşkına siz sürekli bu tür devletin kötü yönlerini haber yapıyorsunuz.
ben haberlerde hiç belediye başkanının yaptığı iyi şeyleri görmüyorum.

8. Yorum: acemi haberci 16 06 2016 00:50
hakikatten tam acemi haber yav hehe lamba resimde led gibi duruyor acemi haberci 65 kuruşluk ampul diyor lütfen boyabat gazetesi böyle acemi habercilerin haberini yapma ne güldük yav.

7. Yorum: davut koçyiğit 13 06 2016 06:40
1 nolu yorumcu kardeşim haberi iyi anlayıp yorum yaparsan seviniriz.
teşekkür ederiz

6. Yorum: acemi haberci 13 06 2016 04:17
hastaneye yatan hastalar rahatsız oluyor bunu haber yapmayan haberci birde haber yaptım diye övünüyor memlekette elini sallasan haberciye değiyor gereksiz haber yapıp kariyer düşüren haberci..

5. Yorum: yetkisiz 12 06 2016 20:12
yetkililerin yorumları size neden dedikodu geliyor yada neden nerden nereye denmiyor boyabatta elektrik yetkilileri çalışmıyor diyebilmek vicdan ister. bundan bir kaç yıl önce yürümeye korktuğumuz yerlerin aydınlatılmaları yapılmadı mı yani ? park aydınlatılmaları yapılmıyor mu ? bu haber açık arayıp bulunabilen tek açığı ortaya koymak adeta.bunu zaten dedikodu yapmak değil işinizi yapmak göreviniz diye bir dipnot koymanızla biz anlıyoruz. haberi bizi aydınlatmak için yapın boyabat gazetesi size yapılan kötü yorumlara cevap için açık arayarak yapılan bi haber sizin objektifliğinizi de göz önüne seriyor zaten.

4. Yorum: 2. yorumcuya 12 06 2016 17:21
hastanede yatanları o saha oraya yapılmadan önce düşünülecekti. seçim uğruna bir şeyler yapmak için alelacele karar vermek yerine her açısından projeye başlanmadan önce düşünülmesi gerekiyor. yaptıktan sonra kullanılmaz hale getirme fikri oldukça mantıksız.
birileri para kazansın diye zaten sürekli bir şeyler yapılıp yıkılıyor. bunun temel nedenlerinden bir tanesi de ileriyi göremeden projeler yapmak. belediyeye farklı görüşlerden genç arkadaşlara ihtiyaç var. özellikle bu projeler konusunda. farklı açılardan görmeyi sağlayabilecek.

3. Yorum: 2. nolu yorumcuya 12 06 2016 16:34
işiniz gücünüz yağcılık.o tesis yapılırken hastane yok muydu?yapılırken hepiniz alkışlıyordunuz.şimdi tenkit edilince zırvalamaya başladınız.pes doğrusu.

2. Yorum: lütfen sessislik 12 06 2016 01:40
hastanede yatanlarıda düşünün aşıro ses yapıyorlar

1. Yorum: ali 11 06 2016 23:37
yanındaki basketbol sahasıda aynı durumda lütfen biran önce yapılmasını istiyoruz bu haberi kim yaptıysa eline saglık teşekkür ederiz biz cocuklar adına teşekkür ederiz :d


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394432


Tasarım:DtGaNi