Yayın Tarihi:13 06 2016 21:08(2341)

Şehit Polis Ankara'da Toprağa Verildi

Şırnak'ta şehit olan Saraydüzülü Polis Memuru Ankara'da toprağa verildi.

Depo sayımı yaparken kazara ateş alan silahla yaralanarak hastaneye kaldırılan Saraydüzülü Polis Memuru Fatih Erdoğan (31) kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybederek şehit olmuştu.

Şehit Polis Memuru 12 Haziran 2016 Pazar günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Eski Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Gerzenin Sesi

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: niyazi öztürk camikebirma ... 14 06 2016 19:28
şehidimize allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim. mekanı cennet olsun.

4. Yorum: sinoplular 14 06 2016 00:41
sinoplu vekillerin orada bulunması çok doğaldır hatta eski vekillerdende daha çok katılan olsaydı.barış karadenizinde orda olmasını gönül isterdi.evet sinoplu şahıslar orda hemşehrilik görevlerini yapıyorlar ama parti genel başkanı olarak mhp lideri orda ve bunu bir çok yandaş tv kanalı vermedi trt ise vekillerden ve valilerden sonra sayarak büyük bir ayıba imza atmıştır.böyle habercilik olmaz.şehit haberleri bile yanlı verilen bir ülke bu şekilde asla birliği barışı bulamaz.bir parti lideri hangi parti olursa olsun bir bakan yardımcısından ne zamandan beri daha önemsiz oldu.şehidimize allahtan rahmet diliyorum.

3. Yorum: mhp 13 06 2016 23:48
mhp genel başkanıda ordaydı resimlerde var nedense bir çok haber sitesi gibi alıntı yapılan sitede bunu kasıtlı yazmamış.devlet beyi sevmeyebilirler ama mhp kurumsal olarak ordaydı.bir parti genel başkanı şahsında bu mhp ye yapılan ayıptır.pkk ile 5 yıl pazarlık yapan açılım zırvacılarının katılımından daha önemlidir mhp genel başkanının orda bulunması öyle yada böyle 6 milyon oyu temsil etmektedir.

2. Yorum: ömer kınay 13 06 2016 22:52
şehitlik mertebesine eren fatih kardeşimize cenabı allah cc tan rahmet yakınllarının ve vatanını seven tüm din kardeşlerimizin sabır ayrıca baş sağlığı dilerim.

1. Yorum: dursun çetinkaya 13 06 2016 21:28
şehidimize allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalan ailesine ve geride kalan sevenlerin başı sağolsun başımız sağolsun .cenabı allah birdaha böyle acılar kimseye göstermesin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84085


Tasarım:DtGaNi