Yayın Tarihi:18 06 2016 20:48(1406)

Ankara'da Yaşayan Sinoplular İftar Yemeğinde Buluştu

Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği 11 Haziran 2016 Cumartesi gecesi Gençlerbirliği Wonders Pool Tesisleri'nde Ankara'da yaşayan Sinopluları gelenekselleşen 2. İftar yemeğinde biraraya getirdi.

Açılışını ve sunumunu Genel Başkan Yardımcısı Fadime Göktaş'ın yaptığı iftar yemeğine Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya onur konuğu olarak katıldı.

Genel Başkan Kenan Güllü açılış konuşmasında;

"Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği'nin düzenlediği geleneksel 2. İftar Yemeği'nde onur konuğumuz, sayın valimiz Yasemin Özata Çetinkaya, STK başkanlarıve bütün hemşehrilerime katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Derneğimiz sağlık alanında Kansere Gülümse derneği, Sosoyal Alanda Aile İçi İletişim Derneği ile çalışmalar yürütmüş, bölge çalışmalarında ise Bolu, Kastamonu ve Samsun dernekleriyle birlikte hareket etti. Ankara, Kocaeli ve İstanbul dernekleriyle birlikte koordineli çalışmalar yapıldı. Bundan sonraki çalışmalarımızda aynı hizmet anlayışı ile ve kararlılıkla;

'Sevdası Sinop, Davası Türkiye' olanlarla birlikte başaracağız." diyerek sözlerine son verdi.

Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği başkanı Kenan Güllü, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'ya, her yıl geleneksel olarak verilecek olan "57. fahri üyelik" nişanını Sinop haritası üzerinde Türk Bayrağı olan bir şilt olarak takdim etti.

Vali konuşmasında;

“Asilder'i büyük bir hayranlıkla takip ediyor, gerçekleştirdiği organizasyonlarda çok başarılı buluyorum. Bana verilen bu anlamlı nişanı da büyük bir memnuniyetle kabul ediyorum." dedi.

İftar yemeğine İstanbul'dan Tüsiyad genel başkanı Mustafa Özalp, Kosidef genel başkanı Bahattin Demircan, Ankara'dan Yargıtay üyesi Birsen Karataş ve Akademi Kolejleri kurucu başkanı Serdar Arslan, ASKİ Mamak Bölge Müdürü İsa Uzunoğlu katılımlarıyla geceye renk kattılar.

İftar programında Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Nezih Yıldırım, bir şiir okuyarak geceyi renklendirmiş. Programda ayrıca Ahmet Haşimoğlu ile Gönül Erleri'nin sunduğu Tasavvuf dinletisi ve Semazen gösterisi ilgiyle izlenmiştir. Gece yapılan dualarla sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77859


Tasarım:DtGaNi