Yayın Tarihi:09 09 2016 19:04(2180)

Dolandırıldığını Fark Edince Emniyette Fenalık Geçirdi

Edinilen bilgiye göre, 8 Eylül 2016 Perşembe akşam saatlerinde yaşanan telefon dolandırıcılığı vatandaşın Emniyette fenalaşmasıyla son buldu.

Boyabat’a bağlı, Cemalettin Köyü'nde yaşayan ve geçimini çiftçilikle karşılayan Ö.D. isimli vatandaşı telefon dolandırıcıları her zaman yaptıkları gibi “Biz Emniyet Müdürüyüz”, “Polisiz” şeklinde telefonla arayarak dolandırdı. Dolandırılan vatandaşın 8 Eylül 2016 günü öğle saatlerinden, akşam 21. 00 sularına kadar temas halinde olduğu, borç olarak aldığı paraları parça, parça PTT ve iki özel bankada bulunan hesap numaralarına yatırdığı, vatandaşın telefon trafiği esnasında Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiğinde telefonun kesilmesi üzerine dolandırıldığını fark ettiği ve fenalık geçirdiği öğrenildi.

112 Acil Sevisini arayan Emniyet görevlileri fenalaşan vatandaşı 112 Acil ambulansına bindirdiler ve fenalaşan vatandaş Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber: Boyabat Haberleri.net - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: adalet 10 09 2016 18:33
devlet calana nie caldın demiyorki caldırana nie caldırdın diyor saatlerce ifade veriyor ama calaln şerefsiz elini kolunu sallıya sallıya gidiyor bölelerini ... yapcaksın meydsnda bak bakalım bida pıyorlarmı

1. Yorum: memati 09 09 2016 22:48
budolandırıcı kanı bozukları yakalayınca o ellerini kesmek lazım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387906


Tasarım:DtGaNi