Yayın Tarihi:12 09 2016 02:35(7528)

Durağan'da Çatışma !

Edindiğimiz bilgilere göre ve iddiya göre, 4 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı. Durağan ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga büyüyerek etnik kavgaya dönüştü. Çok sayıda yaralıların olduğu kavganın ardından sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bölgeye takviye ekipler ve ambulanslar gönderildi.

İddiaya göre, Sinop'un Durağan ilçesinde halkın huzurunu bozmak isteyen gruplarla, ilçe halkı arasında çatışma çıktı. İlk edindiğimiz bilgilere göre, çıkan çatışmada 4 kişinin öldüğü 50'den fazla kişinin yaralandığı bilgisini aldım..

İlçeye giriş ve çıkışların yasaklandığı, Sinop ve çevre illerden ilçe merkezine takviye polis ve jandarma ekiplerinin geldiği, ikinci bir emre kadar da sokağa çıkma yasağı ilan edildiği de gelen bilgiler arasında...

Haber: Ali Osman Önder



Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: acabaaa 12 09 2016 05:11
ulusal medyada 8 yaralı olarak söyleniyor. sizin yaptığınız haberle arasında çok büyük bir fark var. acaba sizinki bu olayı daha da büyük gibi gösterip biraz daha karıştırma çabası mı yoksa ulusal medyanın olayı yumuşatma çabası mı..

2. Yorum: yazıkbw 12 09 2016 04:07
günler öncesinden bu olayların ihbarı verildiüi halde emnyet neden zamannda takviyesini istemeyip bu kendini bilmez ş..ler ellerinde silahlrla ilçeye inen ş.leri neden toplamadı

1. Yorum: ismail senel 12 09 2016 02:47
birlik ve beraberliğe ihtiyacimiz olduğu şu günlerde bune böyle. neyi paylasamadiniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

12892


Tasarım:DtGaNi