Yayın Tarihi:12 09 2016 06:50(4314)

Durağan'da Neler Oluyor?

Durağan'da bu akşam meydana gelen olaylarda, resmi kaynaklar sadece 8 yaralı var, hepsi Durağan'da tedavi oldu, konu etnik değil derken, Durağan'da yaşayanlardan ve sevgili kardeşimiz Ali Osman Önder'den edindiğimiz bilgiye göre ölü var, yaralı sayısı 8'in üzerinde ve kavga tamamen etnik nedenlerden ötürü meydana gelmiş iddiası var.

Bu arada bizim bizzat şahit olduklarımız var, Sinop'tan çok sayıda Çevik Kuvvet Polis'ini taşıyan araçlar Boyabat yoğun trafiğinden geçebilmek için sirenlerini çalarak Durağan'a gitti. Hayatımda ilk defa Boyabat'ta Toma aracı gördüm, o da Durağan'a gitti.

Yine başından vurulan Durağanlı kardeşimizin durumunu öğrenmek için gittiğimiz, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde kardeşimize müdahele edildi, sonra Sinop'a sevk edildi ve öğrendiğimize göre kardeşimiz orada ameliyata alınmış.

Hastanede özellikle dikkat ettik, sebebini bilmiyoruz ancak Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi, ambulansları yerlerinde yoktu.

Yine Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nin önünde otururken, bir çok ambulans Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne girmeden Sinop yönüne gitti.

İnsanların canının yanması en çok bizi üzer, çünkü biz Boyabat ve Durağan'da yaşamaya devam edeceğiz.

Birde şunu sakın unutmayın, artık çağımız iletişim ve bilgi çağı, hiç bir bilgiyi saklayamazsınız, birisi elinde cep telefonuyla çekip, internette ve sosyal medyada yayımlayıverir.

Olayın vahametinin hepimiz farkındayız, ancak lütfen doğru bilgi verin.





Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386959


Tasarım:DtGaNi