Yayın Tarihi:12 09 2016 18:55(1905)

Durağan Kaymakamlığı'ndan Olayla İlgili Bilgi Notu

11 Eylül 2016 tarihinde saat 18:00’da İlçemizde meydana gelen iki grup arasındaki sözlü tartışma sonrası kavgaya dönüşen toplumsal olayda, taşlı sopalı kavga yaşandığı, kavga esnasında silahlı bir grubun kavgaya katılanların üzerine ateş açtığı, kavgada gerek taş ve sopa gerekse silahla açılan ateş sonrası 15 yaralı olduğu, yaralananların derhal olay yerine gelen Ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesine ve Sinop Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Arife gününde alışverişe çıkan masum vatandaşlarımızın, kadınlarımızın ve çocuklarımızın zarar görmemesi için İlçemiz Kaymakamlığı tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir.

12 Eylül 2016 günü Kurban Bayramı olması münasebetiyle sokağa çıkma yasağı Bayram Namazından kaldırılacaktır.  Meydana gelen toplumsal olayda Olukbaşı Köyü muhtarı, Yeniköy Köyü muhtarı ile Çayağzı Köyü muhtarlarının çıkan olayların büyümesinde sorumlu oldukları tespit edildiğinden görevlerinden el çektirilmiştir.

Olaylara müdahale etmek ve daha fazla büyümesini engellemek üzere Kastamonu ve Samsun’dan ilave takviye ekipler gelmiş olup, güvenlik önlemleri alınmıştır. Şu an İlçede herhangi bir gerginlik bulunmamakta olup, her şey kontrol altına alınmıştır.  

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370963


Tasarım:DtGaNi