Yayın Tarihi:12 09 2016 23:35(639)

CHP'li Karadeniz: Bayramlarımız Türkiye'nin İhtiyaç Duyduğu Huzur İçin Bir Fırsattır

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Kurban Bayramı'nda Sinop'un ilçelerini gezerek, vatandaşlarla ve CHP İlçe örgütleriyle bayramlaştı.

CHP Milletvekili Karadeniz beraberinde eşi Canan Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ile birlikte Sinop ve ilçelerini gezerek vatandaşların bayramını kutladı. Bayram ziyaretlerine Erfelek İlçesi'nden başlayan Karadeniz, daha sonra Ayancık ve Türkeli ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar büyük ilgili gösterdikleri milletvekilleri Karadeniz ile fotoğraf çektirdi. Karadeniz, çocukların da bayramlarını kutlayarak onlara hediyeler verdi.

Arefe gecesini Durağan'da yaşanan olaylar nedeniyle geçiren Karadeniz, üzücü olaylar yaşanmaması için halkı sağduyulu olmaya davet ettiklerini söyledi. Türkiye'nin her şeyden çok huzura ihtiyaç duyduğunu, halkın bayramlarda yaşanan huzuru her gün yaşamak istediğini belirten Karadeniz. şunları ifade etti:

“Bayramlarımız, uzlaşma, sevgi, kardeşlik, barış, hoşgörü ve huzurun daha yoğun yaşandığı günlerdir. Dayanışma ruhuyla yaşadığımız Bayramımız Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu huzur için bir fırsattır. Bayramımız, huzurun, hoşgörü, kardeşlik, birlikteliğin pekişmesi için bir fırsattır. Bugün bayramımızın canlandırdığı dayanışma ve paylaşım birlikteliğimiz,  Türkiye’yi içinde bulunduğu durumdan kurtaracak irade etrafında birleşmesi için fırsattır.

Her günümüzün Bayramlarımızda olduğu gibi barış, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyor, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Karadeniz bayramın 2 inci ve 3 üncü günlerinde ilçe ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla bayramlaşacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24530


Tasarım:DtGaNi