Yayın Tarihi:13 09 2016 00:14(2049)

Güvenlik Güçleri Yolları Kapattı

Durağan da iki grup arasında yaşanan ve 15 kişinin yaralanması üzerine uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Durağan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede yaşanan olaylar nedeniyle masum insanların zarar görmemesi içi sokağa çıkma yasağı kararı alındığı belirtildi.

Olayların güvenlik güçlerince tamamen kontrol altına alındığı vurgulanan açıklamada, "Kurban Bayramı'da göz önünde bulundurularak ilçemizde dün uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştır." ifadesine yer verildi.

Bu arada olaylara ilişkin yürütülen idari soruşturma kapsamında Olukbaşı, Yeniköy ve Çayağzı köyü muhtarlarının görevlerinden alındıkları bildirildi. Köye giden yollar güvenlik güçleri tarafından kontrol altına alındı.

Haber: duragan.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79435


Tasarım:DtGaNi