Yayın Tarihi:16 09 2016 01:26(708)

CHP'li Karadeniz: OHAL Yeni Mağdurlar Yaratıyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Boyabat'ta CHP Örgütü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP'Lİ Milletvekili Karadeniz bayramın ilk üç günü Sinop ve ilçelerini ziyaret ederek CHP örgütleri ve vatandaşların bayramını kutladı. Boyabat İlçe örgütünde ülke gündemini değerlendiren Karadeniz, KHK'lar ile darbe fırsatçılık yapıldığını, yeni mağdurlar yaratıldığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayram sonrasında Başbakan Binali Yıldırım’la 15 Temmuz’dan bu yana yaşanan görevden alma ve ihraçlardan oluşan mağduriyetler konusunda görüşme gerçekleştireceğini ifade eden Karadeniz, "Genel Merkezimizden aldığım bilgiye göre, Genel Merkezimizde 15 Temmuz’un ardından yaşanan mağduriyetleri incelemek amacıyla kurulan OHAL izleme komisyona 30 bin civarında başvuru oldu.Bu başvurular içinde bana verilen başvurular da bulunuyor.Bu mağduriyetlerinin giderilmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gelen başvurular, Başbakanlık bünyesinde oluşturulan ilgili birime ve konuyla ilgili Bakanlıklara iletildi. Bize ulaşan mağdur olduğunu iddia eden yurttaşlarımız ve yakınları dinlendi. Bizim amacımız, hukuk ve adalet çiğnenmesin. Yeni mağdurlar yaratılmasın" dedi.

Karadeniz, Türkiye’nin en çok huzur ve barışa ihtiyaç duyduğunu, bayramların bunun için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 18 09 2016 18:43
"ohal" ile birileri sessizce ve hizlica geri vites darbesi yapiyor herhalde? "kirk katir mi, kirk satir mi?" "olumlerden olum begen!"


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88212


Tasarım:DtGaNi