Yayın Tarihi:16 09 2016 18:43(1011)

 

N’akit Haber!

Hükümete yakınlığı ile bilinen yeni AKİT adlı gazete,bugün yayımladığı bir haberinde HALKSESİ.COM’a ve genel yayın yönetmeni Mete ÇAĞDAŞ’a FETÖ’CÜ yaftası yapıştırmaya kalkıştı!

Bir okurun iddiası üzerine yayımladığımız Durağan kaymakamı ve Belediye Başkanı için FETÖ’cü oldukları konusunda ciddi bir iddia olduğunu belirten haberimiz nedeniyle gazetemize karşı saldırı başlatan AKİT isimli gazete, Genel yayın yönetmenimiz Mete ÇAĞDAŞ için “ Operasyonel haberlere ve algı oyunlarına imza atan “ sözde gazeteci diye tarifte bulundu.

Ayrıca “ HALKSESİ.COM FETÖ’DEN Mİ BESLENİYOR? “ spot başlıklı açıklamasında, HALKSESİ.COM’U menfaat ve fitne odaklı haberleriyle kışkırtıcılık yapan bir yayın organı olarak lanse etmeye çalışan AKİT için halksesi.com genel yayın yönetmeni Mete ÇAĞDAŞ şu açıklama da bulundu “ Aslında bunları haber yapıp muhatap bile almamamız gerekir. Fakat şu şahsım nezdinde gazetemize FETÖCÜ yaftası yapıştırmaya kalkışmalarını affetmem mümkün değil.Kaldı ki bu ülkede FETÖ’cü olarak lanse edilecek olan en son gazete bile biz olamayız.Çünkü Onlar bir zamanlar  Fethullah’a “ Hoca Efendimiz”diye başlık atarlarken biz FETO diye başlık atıyorduk.Onların hoca efendilerinin Amerika’nın emrinde bir ajan olduğunu söylüyorduk.Şimdi tutmuşlar FETÖ ile ölümüne mücadele etmiş beni ve gazetemi FETÖ’den mi besleniyor gibi alçakca mesnetsiz bir yakıştırma ile yaftalamaya kalkışmaları çok tuhaf. Ayrıca birden bire Durağan kaymakamı’na ve AK partili Belediye başkanı’na sahip çıkmaları da tuhaf. Sanırım haberi yapan kişi Belediye başkanı veya Kaymakam beyin hemşerisi olmalı.Çünkü AKİT’i alakadar etmeyen sadece YARGI boyutu olan; haberin doğruluğuna veya yanlışlığına HUKUKUN KARAR VERECEĞİ aşikar ortada iken AKİT’in bu ikilinin avukatlığına soyunması da çok ilginç.

BİZİM HABERLERİMİZİ KULLANDILAR

Mete ÇAĞDAŞ açıklamasının devamında, AKİT isimli gazetenin birkaç kez HALKSESİ. COM’un haber ve fotoğraflarını kullandığını belirterek “ O zaman iyiydik ya ! Ne oldu şimdi? Madem operasyonel ve algı oyunları yapan bir gazeteciyim niye editörleriniz iki de bir beni arayıp bazı haberlerle ilgili bilgi alıp bazen de haber ve fotoğraflarımızı yayımlıyorlardı ki? Ayıptır günahtır.Dinden imandan söz ediyorsunuz imanlı gazetecilik yaptığınızı öne sürüyorsunuz ama Allah’ın kul hakkı ile huzuruma gelmeyin dediğine uymuyor , hakkımı yiyorsunuz. Bu mu sizin Müslümanlığınız? Dürüst olun dürüst… Allah’tan korkun… Bu FETÖCÜ yaftası yarın mahkeme-i Kübra da sizin yakanıza yapıştırılacaktır bundan hiç kuşkunuz olmasın.

BENİM BOĞAZIMDAN HARAM LOKMA GEÇMEDİ

Hiçbir siyasi görüşün kişi ya da kurumların sözcülüğünü yapmadıklarını belirten Mete ÇAĞDAŞ “ Vallahi çok şükür benim boğazımdan hiç haram lokma geçmedi. Hele ki FETÖ’den beslenmek gibi çok adice bir yakıştırmayı asla kabul edebilmek mümkün değil. Bu yüzden o satırları yazan her kim ise kul hakkımı helal etmiyorum. Benim hayatımı FETÖ’cülerin ne hale getirdiğine bütün Sinop şahittir. 2005 yılından beri FETOCU hakimler ve savcılar vergi müdürleri canıma okudular. Şimdi çıkıp da hem de Müslüman görüşlü haberler yaptığını iddia eden bir gazetenin bana ve gazetemize böyle bir yakıştırmada bulunması asla affedilecek bir durum değildir. Hem vallah hem billah Avrupa insan haklarına kadar bu iftirayı taşıyacak ve hesabını soracağım. Benim kendimden zerre kadar şüphem yok ama o satırları kaleme alan her kimse AKİT onu iyi araştırsın.Hedef şaşırtmaya çalışan da kendisidir. AKİT’in içine sızmış FETÖCÜ o olabilir.Ve Durağan kaymakamı ile Belediye Başkanını gidip Durağanlılara sorsunlar haberlerini ondan sonra yapsınlar “diyerek, tepkisini dile getirdi.

VATANDAŞLAR BİLE HABERE İSYAN ETTİLER!

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

402002


Tasarım:DtGaNi