Yayın Tarihi:17 09 2016 18:14(1425)

Sinop'tan anlamlı çağrı

Boyabat ilçesi Bayamca köyünde yaşayan Kürt kökenli vatandaşlar birlik çağrısında bulundu.

Bayamca Gedikoğulları Derneği'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen yayla şenliğinde açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Vedat Gedikoğlu, son günlerde Türkiye'de bazı olumsuzlukların yaşandığını söyledi.

Bayamca Gedikoğullan Derneği Başkanı Vedat Gedikoğlu şenliğin açılış konuşmasını yaptı. Kürt kökenli vatandaşlar olarak bir Türk köyünde Türk bayrağı altında yaşadıklarına dikkati çeken Gedikoğlu, "Bizler bayrağına, vatanına, dinine, her türlü mukaddesatına son derece bağlı insanlarız. Bizim içimizden şu ana kadar vatan haini çıkmadı, bundan sonra da vatanına ihanet edebilecek, yanlış yapabilecek, halkına düşmanlık edebilecek hiç kimse çıkmaz" ifadesini kullandı. Gedikoğlu, "Özellikle bugünlerde ülkemizde enjekte edilmek istenen bazı olumsuz olaylar var. Bunların bizimle, milletimizle uzaktan yakından ilgisi olmadı, olamaz. Bunları kesinlikle tasvip etmiyoruz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve çeşitli etnik gruplarla hepimiz kardeşiz, bir Allah'ın kullarıyız. Çok şükür bu birlikteliği yakaladık. Bizler kardeşiz, bölünmeyeceğiz. Provokatörler bizden can alır fakat göğsümüzdeki imanı, içimizdeki vatan sevgisini kesinlikle alamaz" dedi.

Haber: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: nuri 22 09 2016 15:45
allah razı olsun kardşim senden birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan iç ve dış mihrakların kötü emellerine alet olmadan kardeşce yaşamayı mevlam nasip etsin.boyabat ta bayamca köyü olsun sarayçayı olsun bu kardeşlerimizin vatanına milletine bağlı çalışkan ekmeğini taştan çıkaran insanlar olduğunu herkezce malumdur.allah bu vatanda al bayrağın altında kardeşce yaşamaayı nasip etsin bizi bölüp parçalamak isteyen hainlere düşnanlar fırsat vermesin. selam boyabatlılara,,,,

1. Yorum: aslan 17 09 2016 19:21
bu aciklamaya sapka cikarilir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46290


Tasarım:DtGaNi