Yayın Tarihi:17 09 2016 18:18(799)

Meral Akşener: Yeni Parti Yok

Yandaş medyanın aleyhinde sürekli haber üreterek algı oluşturmaya çalıştığı Meral Akşener yeni parti iddialarını yalanladı.

Kurban Bayramı sebebiyle kendisini ziyarete gelen heyetlerle bayramlaşan Meral Akşener Ülkücü gazetecilerin gözaltına alınmalarına da değinerek bu gözaltıların muhalefeti sindirme amacı taşıdığını şartlar ne olursa olsun partisinin MHP olduğunu ve herhangi bir yeni parti kurma çalışması içinde olmadığını söyledi.

İhraç edilmesi ile ilgili olarak da hakkını mahkemelerde arayacağını belirten MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener kesinlikle yeni bir parti kurmayacağını değişim hareketinin MHP tabanında karşılık bulduğunu ve kendisinin bu değişimin sadece sözcüsü olduğunu söyledi.

Haber: GAZETE2023

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

401725


Tasarım:DtGaNi