Yayın Tarihi:18 09 2016 04:11(3156)

Durağan'da ki İki Köyün Seçim Sonuçları

Geçtiğimiz günlerde Durağan'da çıkan olaylardan sonra, adı sıkça geçen Olukbaşı Köyü ve Yeniköy'ün seçimlerde kullandığı oyların dağılımı çok sık dile getirildiği için, bize de seçim sonuçları hakkında sorular geldi. Bizde sizi bilgilendirmek için geçtiğimiz yıl yapılan 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde her iki köyün seçim sonuç tutanağını sizinle paylaşıyoruz.

7 Haziran 2015 Genel Seçim Sonuçları

1 Kasım 2015 Genel Seçim Sonuçları

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: farkyok 19 09 2016 02:02
gördüğümüz gibi bu köyler ve durağan alayı akp li.bu köyler yani kürt kökenli vatandaşlarımızın köyleri açılım saçmalığından önce partilere karışık oy verirlerdi yani her parti oy alırdı.ama açılım hikayesinden sonra ve köy bazında verilen yüklü tavizlerden sonra bunlar komple akp ye oy vermeye başladı.bir sözümde durağan halkına akp akp diye yırtınıyordunuz hala öylemisiniz.aslan parçaları ilçeniz altüstüne geldi niye koruyamadınız bizimde canımız yandı o yediğiniz baskından.aslan parçaları neden tedbir almadınız.demekki neymiş bu işler öyle çaylı çorbalı meyve sulu davullu zurnalı çalgılı müzikli demokrasi nöbetlerinde nara atmaya benzemiyormuş.gözünüzü açın akıllı olun baskın yeyip dükkanlarınızı parçalatıp bizide üzmeyin olurmu.

1. Yorum: haha 18 09 2016 06:48
ha hdp ha akp ne fark olmuş bunlar işe gelince milliyetci işe gelince türk değil türkiye vatandaşı derler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385263


Tasarım:DtGaNi