Yayın Tarihi:23 09 2016 05:16(862)

Cengiz Demirel: Bürokratlar Basını Kese Kağıdı Gibi Görmemeli

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Valisi Hasan İpek'i ziyareti sırasında yaptığı konuşmada; "Bürokratlar Basını Kese Kağıdı Gibi Görmemeli" dedi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve beraberindeki heyet, Sinop'a yeni atanan Vali Hasan İpek'i ziyaret etti.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel'de konuşmasında, yeni göreve başlayan Vali İpek'e görevinde başarılar diledi. Pazartesi günü itibariyle cemiyet olarak, günlük ve haftalık gazetelerde yetkililerle ilgili yayınlanan açık mektubu hatırlatan 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'de, Durağan olaylarına vurgu yaptı. Bazı bürokratların Sinop basına karşı umursamaz ve görmezden gelen tavırlarını eleştiren Cengiz Demirel, "Maalesef Durağan olayları, bir kaç yıldır yaşanan bir gerginliğin sonucudur. Biliniyorken bu patlama yaşandı. Bu da yerel basında, özellikle Durağan basınında bir kaç yıldır, bununla ilgili önlem alınması çağrısı yapılıyordu. Bu da gösteriyor ki maalesef bazı bürokratlarımız yerel basını biraz kese kağıdı gibi görüyor. Halbuki zamanında bunun üzerine gidilse, bunlar yaşanmamış olacaktı" diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365720


Tasarım:DtGaNi