Yayın Tarihi:23 09 2016 19:42(854)

Jandarma turşu bidonunda 2 kilo esrar ele geçirdi

Erfelek ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda, turşu bidonuna konulmuş vaziyette 2 kilogram kubar esrar ile 25 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Sinop İl Jandarma Komutanlığı ile Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı bir köyde ortaklaşa yaptıkları operasyonda, 3 şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında arama gerçekleştirildi. Narkotik köpek Biber ile birlikte yapılan aramalarda turşu bidonuna konulmuş vaziyette 2 kilogram kubar esrar ile ormanlık alana ekimi gerçekleştirilen 25 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişiden 2'si, ifadelerinin alınması ardından serbest bırakılırken, 1 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine konuldu. Soruşturma sürüyor.

3 AYDA 7,4 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ, 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu arada jandarma ekipleri son günlerde uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor. Gençleri zehirlemeye çalışanlara adeta göz açtırtmayan Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 01 Temmuz - 20 Eylül'ü kapsayan tarihler arasında 7 adet uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 15 kişi yakalanırken, bu kişilerden 7'si tutuklandı, 8'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Yaklaşık 3 aylık dönemde yapılan operasyonlarda şimdiye kadar 7 kilo 407 gram kubar esrar, 950 kök kenevir bitkisi, 5 gram bonzai maddesi ile 2 adet av tüfeği ve 4 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112251


Tasarım:DtGaNi