Yayın Tarihi:24 09 2016 18:38(1601)

Belediye Çalışanlarını Çileden Çıkaran Çöpler

22 Eylül 2016 Perşembe günü Boyabat Belediyesi temizlik ekipleri Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan yağmur suyu mazgallarının temizlenmesi için çalışma başlattı.

Yağan yağmur sonrası su mazgallara giremediği için asfaltı sel alıyordu. Temizlik çalışmaları esnasında kanalların tamamen çöple dolu olduğu görüldü. Belediye temizlik çalışanlarını çileden çıkaran bu görüntüler sonrası, her mazgalın içinden ortalama 6 çuval büyüklüğünde poşetler dolusu pislik çıkarıldı.

Yetkililer mazgalların kendiliğinden dolmayacağını, birisi yada birileri tarafından doldurulduğuna inanıyor.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabat evladı 25 09 2016 20:26
mazgallardaki aralıklar standartlara uygunmu? görünen teneke kola kutuları ve boş su petleri aşagı düştügüne göre bir sıkıntı var diye düşünüyorum.

4. Yorum: vatandaş 25 09 2016 19:38
hayret! o mazgalları ... dolduruyor. bunu bilmiyormusunuz.yol boyundaki bütün esnaf görüyör.belediye neden araştırmıyor.kimsenin şikayet etmeye hakkı yok.

3. Yorum: belediye çalışanı 25 09 2016 06:38
rutin biz mu mazgalları temizliyoruz hasta bir kardeşimiz var engelli engelsiz ama nitekim bu kardeşimizin annesi babası tc'den hem onun maaşını hemde bakım maaşı alıyor.ama bu adamı sokağa bırakıyor bu adama sahip çıkmıyor.onun babası hala emekli ama inşaatta usta başı olarak çalışıyor oğluna sahip çıkmıyor.belediye personeli olarak söylüyorum halka hizmet hakka hizmet olarak görevi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum .... kardeşimizin ailesi özürsüz arkadaşımızı sokağa bırakarak utanmıyormu

2. Yorum: eski belediyeci 25 09 2016 04:13
boyabatımızın akli dengesi bozuk olan bir kardeşimizin tarafından mazgalların doldurulduğu aşikardır bu akli dengesi bozuk olan kardeşimiz yüzünden yıllar önce halyeri sular altıda kaldı eski düğün salano sular altında kaldı bir an evvel bu kardeşimiz için bir önlem alınmazsa yine aynı felaketi yaşarız bu şahıs çöp onteynerinden çöpü pöşeti ne bulursa mazgallara dolduruyor ve özellikle kaymakamlık lojmanı ile kapalı spor salonunun birleştiği yere atıyor akli dengesi bozuk diyorlar ailesi bu kişiye sahip çıkmazsa şitdetli bir yağmurlarda boyabat felç olur saygılar

1. Yorum: misafir 25 09 2016 02:22
ah kardaşlarım onları zamanında temizleseniz ne olur yani. elinizemi yapışıyor. veya hangi mangala esnaf yakın ise telefonla bildirsin. veya kendisi temizlesin diye düşünüyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83294


Tasarım:DtGaNi