Yayın Tarihi:26 09 2016 17:25(799)

Park halindeki otomobil yandı: 1 yaralı

Türkelili bir ailenin otomobili, Çatalzeytin'de park halindeyken bir anda alev aldı. Yanarak kullanılamaz hale gelen otomobil yangınını söndürmeye çalışan 1 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Çatalzeytin İlçesi Toki Konutları mevkisinde meydana geldi. 34 UCT 96 plakalı otomobil, sürücüsünün yol kenarına park ettiği sırada bir anda alev aldı. Otomobilinin yandığını gören otomobil sürücüsü Dinçer E.(23) olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevler, kısa sürede büyümesiyle otomobilin motor ve iç kısmını sardı. Bu sırada sürücü Dinçer E.(23), Adem Ö.(45) ve Muhammet Ö. (22) yangını söndürmeye çalıştı. Yangını söndürmeye çalışanlardan Adem Ö. elinden yaralandı. İç kısmı tamamen yanan LPG’li otomobil kullanılmaz hale geldi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yaralanan Adem Ö. ise Çatalzeytin Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haber: Turkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90390


Tasarım:DtGaNi